جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان مانه وسملقان :
مانه وسملقان ، ارزان ترین شهرستان در خراسان شمالی است
جلسه ستاد تنظیم بازارشهرستان مانه و سملقان با حضور معاون فرماندار،مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و سایر مسئولان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری آشخانه ، جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان مانه وسملقان در محل فرمانداری شهرستان جهت بررسی قیمت گیری 50 قلم کالا در سطح شهر در بازه زمانی 15و31 شهریور برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه , پایگاه خبری آشخانه , پایگاه خبری آشخانه,رسول جهاندوست معاون فرماندار در ابتدا به برقرار نبودن منطق"افزایش نهاده باعث افزایش محصول نهایی می شود"اشاره کرد.و این که بیشتر جمعیت شهرستان را روستانشین تشکیل می دهند.
,,
محمد محمدزاده ،مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به این که : بنا به دستور وزیر جهاد کشاورزی قیمت گیری اقلام در طی 15 روز صورت گیرد گفت :مقایسه قیمت ها با مرکز استان صورت می گیرد.
,وی در ادامه افزود که بازرسی در مورد برخی اقلام مثل گوشت قرمز کاهش یافته که نیاز به توجه مسئولان مربوط دارد ونکته مهم آن که شهرستان مانه وسملقان پایین ترین قیمت گوشت قرمز را نسیت به سایر شهرستان های استان دارد.
,همچنین در این جلسه به بررسی مشکلات کشاورزان بدرانلو نیز اشاره شد که قیمت انگور در طی دوره 15 روزه قیمت گیری بین 9 تا 16 درصد کاهش یافته است، که در این مورد باید توسط شرکت های تعاونی یا از طریق صادرات پیگیری های لازم انجام شود تا به باغداران کمک کنند.
,,
محمدمحمدزاده خاطر نشان کذد که مقایسه میانگین قیمت 50 قلم محصولات و نهادهای کشاورزی و دامی استان با شهرستان در قیمت عمده فروشی کاهش 112.7% و خرده فروشی کاهش 54.4%را نشان می دهد .ونکته قابل توجه اینکه شهرستان مانه وسملقان شهرستانی ارزان در استان محسوب می شود.
,انتهای خبر/
]
ارسال دیدگاه