نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس:
گام های نخست برای توسعه میاندوآب برداشته شده/اقدامات انجام شده، نتیجه همدلی است
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی گفت: میاندوآب گام های نخست را برای توسعه بیشتر و تبدیل شدن به یک قطب در شمال غرب کشور را برداشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، مهدی عیسی زاده در مراسم افتتاح پروژه های عمران شهری در میاندوآب با بیان اینکه امروز به میاندوآبی بودن خود افتخار می کنیم، اظهار کرد: میاندوآب اکنون در مسیر پیشرفت قرار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از تلاش های شهرداری و شورای شهر برای عمران و آبادانی میاندوآب، گفت: پیشرفت و توسعه کنونی که در میاندوآب شاهد هستیم مرهون همدلی و همزبانی شورای شهر و شهرداری و تلاش ها و زحمات کارکنان و زحمتکشان تلاشگر شهرداری است و لازم است تا از زحمات این عزیزان نیز تجلیل شود.
,وی با بیان اینکه میاندوآب گام های نخست را برای توسعه بیشتر و تبدیل شدن به یک قطب در شمال غرب کشور را برداشته است، افزود: این نشان می دهد که در هرجا وحدت، یکدلی و همراهی هست، توفیق و پیروزی نیز در آنجاست.
,عیسی زاده با تاکید بر اینکه فعالیت های انجام گرفته در میاندوآب در دو، سه سال گذشته زبانزد عام و خاص شده است، تصریح کرد: در این راه نیز نباید اسیر حاشیه سازی شد و به های و هوی ها توجهی کرد.
,نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز میاندوآب دیگر در حالت رکود و ساکن قرار ندارد، اظهار کرد: مردم میاندوآب قدرشناس بوده و خدمات و تلاش های انجام گرفته را به خوی حس می کنند.
,وی هم چنین با اشاره به فاجعه سرزمین منا و بی کفایتی آل سعود، گفت: این فاجعه واقعاً دردناک و تاسف برانگیز است و آل سعود به جای فرافکنی باید پاسخگوی بی کفایتی اش باشد.
,عیسی زاده با بیان اینکه ایران اسلامی امروز در اوج عزت و اقتدار در دنیا قرار دارد، افزود: این اقتدار به برکت ایثار، مقاومت و ایستادگی ملت قهرمان ایران در برابر زورگویی هاست.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه