به مناسبت روز سالمند برگزار شد؛
دیدار دانشجویان پیام نور رامیان با «سالمندان همدلان» آزادشهر+تصاویر
به مناسبت روز سالمند، رییس دانشگاه پیام نور شهرستان رامیان به همراه جمعی از دانشجویان و کارکنان این دانشگاه با سالمندان توانبخشی «همدلان» آزادشهر دیدار کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان، «احمد محل مانی» رییس دانشگاه پیام نور شهرستان رامیان گفت: سالمندی نسلی است که باید با احترام از آن تقدیر و خداحافظی کرد و همچنین از تلاش های مختلف شان در پیشبرد مادی و معنوی به طور شایسته قدردانی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان,

, وی اظهار کرد: نسلی که بهترین توانایی و شایسته ترین استعدادهای خویش را برای آسایش آیندگان تلاش و فداکاری کردند و برای روشن نگاه داشتن راه آیندگان زندگیشان قطره قطره ذوب شدند و همه سختی را به جان خریدند.
, .,محل مانی افزد: سالمندان فقط احتیاج به احترام ندارند بلکه باید از تجربیات سالمندان نیز استفاده کرد.
,«فاطمه کریمی» مدیر توانبخشی روزانه سالمندان «همدلان» شهرستان آزادشهر در حاشیه این دیدار در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این مرکز حدود دوسال در حال فعالیت است و امسال تا کنون 45 سالمند داریم.
,وی اظهار کرد: تمامی سالمندان با رضایت کامل و داوطلبانه در این مرکز ثبت نام می کنند.
,کریمی افزود: فیزیوتراپی، پرستاری، پزشکی، روانشناسی، مددکاری، تربیت بدنی، ننقاشی، اردوهای زیارتی و تفریحی و کارگاههای آموزشی از فعالیتهای این توانبخشی است.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه