logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیگیری های اروم نیوز نتیجه داد؛

شهریه دانشگاه صنعتی ارومیه 35 درصد کاهش یافت

شهریه دانشگاه صنعتی ارومیه 35 درصد کاهش یافت
به دنبال پیگیری های دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه و پایگاه خبری و تحلیلی اروم نیوز شهریه دوره های شبانه این دانشگاه 35 درصد کاهش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،اواخر شهریور ماه امسال بود که جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه در اعتراض به افزایش 5 برابر شهریه دوره های شبانه این دانشگاه نامه ای سرگشاده به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نوشتند که درآن آمده بود: شرایط ما سخت بود،وخیم تر شداگر از اوضاع صنفی و رفاهی که دانشگاه یک متر خوابگاه ملکی ندارد و مجبور به ارائه خوابگاه خود گردان است بگذریم و یا اگر از فضای محدود اموزشی و کمبود کلاس و آزمایشگاه بگذریم،نمی توانیم از یک اتفاق نادر و بی خردانه چشم پوشی کنیم، آنهم مبنی بر اینکه شهریه ثابت دوره شبانه ورودی های جدید با یک افزایش 5 برابری به رقم چشمگیر 700هزار تومان رسیده است این در حالی است که در دانشگاه های مشابه دیگر شهریه ثابت شبانه حدود 180هزار تومان اعلام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

گفته می شد که این افزایش شهریه با مصوبه هیئت‌امنا دانشگاه‌های ارومیه و صنعتی ارومیه انجام‌شده است که به دنبال آن جواد جهانگیرزاده، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی که یکی از اعضای هیئت امنای این دانشگاه است، در گفت و گو با خبرنگاران این خبر را تکذیب کرده و گفت آخرین جلسه هیئت‌امنا 6 ماه پیش برگزارشده است و بنده از موضوع افزایش 500 درصدی شهریه دانشجویان شبانه بی‌اطلاع هستم.

,

در ادامه آن پایگاه خبری و تحلیلی اروم نیوز برای بررسی بیشتر موضوع با عبدالوحید فیاضی، سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت و گو کرد.

,

وی در این گفت و گو با اظهار بی اطلاعی از این افزایش شهریه قول مساعد داد که از وزارت علوم، معاون پارلمانی و رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه موضوع را پیگیری کند.

,

بعد از این وقایع بالاخره اعضای کمیسیون تخصصی هیئت امنا این دانشگاه کوتاه آمده و خبر از کاهش شهریه دوره های شبانه این دانشگاه دادند.

,

در اطلاعیه ای که در خروجی سایت اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی ارومیه قرار گرفت، آمده است:

,

"بدینوسیله به اطلاع عموم دانشجویان پذیرفته شده در نوبت دوم(شبانه) 95-94 می رساند به دنبال پیگیری های مکرر هیئت رئیسه محترم دانشگاه، کمسیون تخصصی هیئت امنا دانشگاه در جلسه مورخه 01/07/94 با تخفیف 35 درصدی دوره های شبانه 95-94 موافقت نموده است.

,

بدیهی است مصوبه مذکور بعد از تصویب نهایی آن در جلسه هیئت امناء که تا پایان مهر ماه برگزار خواهد شد جنبه قانونی و اجرائی خواهد داشت امیدواریم اجرای این مصوبه فرایند تحصیل دانشجویان شبانه را تسهیل نموده و امکان ادامه تحصیل تعداد بیشتری از دانشجویان را فراهم نماید."

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه