فرمانده سپاه نیمروز:

مشاغل خانگی می تواند زمینه حضور زنان در عرصه اقتصادی را فراهم سازد

مشاغل خانگی می تواند زمینه حضور زنان در عرصه اقتصادی را فراهم سازد
فرمانده سپاه نیمروز گفت: تجاری سازی محصولات تولیدی مشاغل خانگی و بازاریابی آنان می تواند به زنان شاغل در این بخش کمک کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنیمروز  سرهنگ محمدرضا نخعی از اجرای تفاهم نامه ناحیه مقاومت بسیج نیمروز با فنی حرفه ای واحد خواهران این شهرستان در خصوص آموزش بسیجیان در کلاس های خیاطی، خامه دوزی، سوزن دوزی و… خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنیمروز,

وی  با بیان اینکه مشاغل خانگی می تواند زمینه حضور زنان در عرصه اقتصادی را فراهم سازد خاطر نشان کرد: در این توافق نامه مقرر شده تمامی امکانات کلاس های آموزشی از طرف سپاه شهرستان نیمروز تامین و در اختیار مربیان سازمان فنی حرفه ای قرار گیرد.

,

سرهنگ نخعی با اشاره به اینکه  این بحث فرصت مناسبی برای آشنایی جوانان با مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و زمینه اشتغال مولد و پایدار را فراهم می آورد بیان کرد: بانوان با شرکت در دوره تخصصی مشاغل خانگی، علاوه بر دریافت گواهینامه می توانند از تسهیلات اشتغالز ایی سپاه استفاده کنند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه