توسط بانوی خیراندیش کامیارانی صورت گرفت:

ثبت وقف جدید با هزینه نمودن عواید آن برای «مسجد حضرت عایشه» کامیاران

ثبت وقف جدید با هزینه نمودن عواید آن برای «مسجد حضرت عایشه» کامیاران
حجت الاسلام مرادی گفت: وقف از سرچشمه های عدل و تعادل اجتماعی است، به گونه ایی که عدالت و برابری استفاده از امکانات خدادادی را به همراه خواهد داشت؛ باید در ترویج این فرهنگ کوشش شود و افراد دارای مال و مکنت را در جهت توجه به این سنت ترغیب نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهو خبر؛ بانو "ثانیه کمانگر" واقف خیراندیش کامیارانی با وقف یک باب منزل مسکونی با ارزش تقریبی 65 میلیون تومان، منافع خاص و عام این منزل را در جهت امور مسجد اختصاص داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهو خبر؛, شاهو خبر,  بانو "ثانیه کمانگر" واقف خیراندیش کامیارانی با وقف یک باب منزل مسکونی با ارزش تقریبی 65 میلیون تومان، منافع خاص و عام این منزل را در جهت امور مسجد اختصاص داد.,

مسجد حضرت عایشه(رض) در ضلع شمالی فلکه بابامردوخ قرار دارد و به علت نداشتن امکانات مالی درخور از این به بعد براساس درآمدهای وقفی این منزل می توان در جهت منافع عمومی و نیز حل مشکلات ساختمانی آن اقدام شود.

,

حجت الاسلام "مهدی مرادی" سرپرست نماینده اوقاف کامیاران دراین باره اظهار داشت: کار حسنه این بانوی کامیارانی می تواند مشکلات مربوط به این مسجد را حل و فصل نماید؛ امیدواریم دیگر افراد جامعه از این سنت نیکو وحسنه در جهت استیفای عام و خاص از منافع وقفیات استقبال نمایند.

,

وی درباره ترویج فرهنگ وقف ابراز داشت: وقف از سرچشمه های عدل و تعادل اجتماعی است، به گونه ایی که عدالت و برابری استفاده از امکانات خدادادی را به همراه خواهد داشت؛ باید در ترویج این فرهنگ کوشش شود و افراد دارای مال و مکنت را در جهت توجه به این سنت ترغیب نمود.

,

سرپرست نمایندگی اوقاف در کامیاران با اشاره به وجود دهها موقوفه مختلف در شهرستان کامیاران، بیشترین موقوفات را در بخش زمین های زراعی و باغات که منافع آنان به مساجد اختصاص یافته است اعلام نمود.

,

انتهای پیام/ف 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه