logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

در گفت‌و‌گو با عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح شد؛

دیپلماسی لبخند همیشه جوابگو نیست/ وزارت امور خارجه باید با قاطعیت بیشتری برای احقاق حقوق حجاج عمل کند

دیپلماسی لبخند همیشه جوابگو نیست/ وزارت امور خارجه باید با قاطعیت بیشتری برای احقاق حقوق حجاج عمل کند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: وزارت امور خارجه باید محکم‌تر و با قاطعیت بیشتری برای احقاق حقوق حجاج گام بردارد، جان هزاران حجاج از بین رفته است، بنابراین وزارت خارجه که جز مهم بدنه این نظام است وظیفه دارد که این گونه فاجعه‌ها را محکم و قاطعانه‌‌تر پیگیری کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر احمد آریایی‌نژاد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار بسیج جامعه پزشکی، درباره ارزیابی اقدامات وزارت خارجه در ارتباط با فاجعه منا گفت: وقتی دولت سعودی چنین برخورد ناپسندی با حجاج ما داشته است دولتمردان ما باید متناسب با خصوصیات و خطایی که از دولت سعودی سرزده است یک برخورد توأم با اقتدار اسلامی داشته باشند.

وی به سخنان ثاثیرگذار مقام معظم رهبری اشاره کرد و از دولتمردان خواست که به سادگی از این ماجرا عبور نکنند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در این رابطه با سخنرانی‌های اخیری که داشته‌اند راهگشا شدند و همین موضع هم نیز باید در دولتمردان ما به خصوص وزارت امور خارجه دیده شود و باید تصریح کرد که دیپلماسی لبخند همه جا جوابگو نیست، البته منظور ما این نست که دولتمردان هجومی و زیان بار برخورد کنند بلکه با پیگیری عدالت منشانه و اخلاق اسلامی، فاجعه خونبار منا را پیگیری کنند و به سادگی از این فاجعه بزرگ عبور نکنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از وزارت امور خارجه خواست تا با قاطعیت بیشتری نسبت به فاجعه منا برخورد کنند و خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه باید محکم‌تر و با قاطعیت بیشتری برای احقاق حقوق حجاج گام بردارد، جان هزاران حجاج از بین رفته است، بنابراین وزارت خارجه که جز مهم بدنه این نظام است وظیفه دارد که این گونه فاجعه‌ها را محکم و قاطعانه‌‌تر پیگیری کند.

وی ادامه داد: ریاست جمهور هم در سخنرانی اخیر خود از بیانات رهبری مبنی بر حادثه منا قدردانی کرده‌اند اما دولتمردان نگذارند این اتفاقات به بیانات رهبری کشیده شود و انتظارات رهبری را زودتر برآورده کنند.

ضرورت اتحاد و همصدایی با دیپلمات‌های کشور‌های دیگر
آریایی‌نژاد، به اتحاد و همصدا بودن دیپلمات‌های کشور‌های مختلف اشاره کرد و افزود: در رابطه با حادثه منا اعتقاد و پیشنهاد من این است که  وزارت امور خارجه با کشور‌های دیگر ارتباط بیشتری بگیرد و با دیپلماسی فعال، همصدا با دیپلمات‌های کشور‌های دیگر در راستای احقاق حقوق مسلمانان جهان گام بردارند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در عرصه دیپلماسی باید از علوم روانشناسی بهره برد و طبق مبانی اخلاقی و فرهنگی نباید با هر شخصیت حقیقی و حقوقی برخورد مناسب داشت و باید در این زمینه موقعیت‌ها سنجیده شود و طبق دستور دینی با مستکبر و مغرور باید مثل خود آن برخورد کرد، مواضع عربستان و عملکرد دولتمردان بسیار توأم با نخوت و مستکبرانه بوده است و این مسئله باید متوجه دستگاه دیپلماسی کشور باشد.

انتهای پیام/خ
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ضرورت اتحاد و همصدایی با دیپلمات‌های کشور‌های دیگر,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه