استاندار هرمزگان عنوان کرد؛
هرمزگان پایلوت کشور در توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی است/ شهرستان خمیر بندر تجاری می شود
استاندار هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان جزء استان های تعریف شده کشور به عنوان پایلوت توسعه پایدار و مبتنی یراقتصاد مقاومتی است،افزود:هرمزگان ظرفیت امکانات و نیاز یک کشور را داراست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جاسم جادری، استاندار استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز با اشاره ورود سرمایه گذاران سنگاپوری، گروه اقتصادی چین و کره برای مذاکره در زمینه سرمایه گذاری استان اظهار کرد:در زمینه کشتیرانی ، نیروگاه و معادن با هجوم سرمایه گذاران روبرو هستیم که در تلاش برای ساماندهی درخواست ها هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز,,
وی افزود: در دوره تحریم ها ساحل و امکانات استان دچار آسیب شده که در این زمینه با مشکل روبرو هستیم لذا باید با مشارکت تمام ارگانها زیرساخت های استان آماده سازی و بهسازی شود.
,,
جادری با بیان اینکه هرمزگان در زمینه تامین آب و برق مشکل دارد، بیان کرد:با امضای قرار دادهای بسیار بزرگ و راه اندازی کارگاه هایی مانند ازآب شیرین کن و تصویب بودجه صندوق توسعه ملی موانع استان رفع شده و در سال 95 از آب شیرین کن بندرعباس بهره برداری خواهیم کرد.
,,
وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان جزء استان های تعریف شده کشور به عنوان پایلوت توسعه پایدار و مبتنی یراقتصاد مقاومتی است، گفت: هرمزگان بعنوان استانی دارای ظرفیت و پتانسیل است که با استفاده از امکانات بالقوه وبالفعل فراوانش و با مدیریت می توان پیشرفت های قابل توجهی به کشور ارائه دهد.
,,
استاندار هرمزگان بیان داشت: در حال آماده سازی و فراهم کردن مقدمات کار برای اجرای برنامه توسعه پایدار مبتنی بر اقتصاد مقاومتی هستیم تا هرمزگان جز استانهای پیش قراولان کشور باشد.
,,
جادری تاکید کرد: هرمزگان ظرفیت ارائه امکانات و توانمندی هاش در حدی است که توانی تامین نیاز یک کشور رادر زمینه دریا، بنادر ، نفت و گاز همچنین در بحث معادن و ظرفیتهای مختلفی مانند مناطق ویژه و آزاد وجود دارد.
,,
مقام عالی استان با بیان اینکه هرمزگان روی سکوی پرش توسعه قرار دارد، خاطر نشان کرد: درآینده شاهد تحولات چشمگیری درزمینه اقتصاد،گردشگری ،دریا و صنایع در شرق و غرب حتی در جاسک و پارسیان خواهد داشت همچنین با پیگیری های زیست محیطی درتلاش هستیم بندر خمیر را به بندرتجاری کشور تبدیل کنیم.
,,
انتهای پیام/ج
انتهای پیام/ج
,,
]
ارسال دیدگاه