حجت الاسلام والمسلمین کریمیان ؛
چه کسی امروز افتخار می کند که باشیطان دست داده است/آمریکا ابلیس بزرگ است/مابسیجیان دیگر اجازه نوشاندن جام زهر را به امام حاضرمان نمی دهیم
چه کسی امروز تردید دارد آمریکا شیطان بزرگ است چه کسی امروز افتخار می کند که باشیطان دست داده است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس سیاسی “سنگرما” حجت الاسلام والمسلمین کریمیان در مراسم جشن عید غدیر در مسجد جامع سنگر با تبریک این عید بزرگ اظهار کرد: عید غدیر صرفاً یک مساله تاریخی نیست بلکه آنقدر با اهمیت است که خداوند به پیامبر دستور داده است که اگر این کار را انجام ندهی رسالت تو به سرانجام نمی رسد.
وی با بیان اینکه در عید غدیرپیامبر اسلام جانشیین وامام بعداز خود را به دستور خداوند به مردم معرفی کرد گفت: پیامبر در بین مردم روشن کرده بود که چه کسی می تواند امام باشد به همین خاطر هیچ یک از خلفای راشدی خود را امام معرفی نکرده اند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی گیلان با اشاره به وجود ۲۱۰آیه قرآن در باره حضرت علی (ع) در قرآن خاطر نشان کرد: مقصود از اهدانا الصراط المستقیم به گفته پیامبر وجود مقدس علی بن ابیطالب می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین کریمیان تصریح کرد: در جامعه اسلامی چیزی به عنوان رهبر نداریم وخدا نیامرزد کسی را که پس از ارتحال امام راحل گفت که دیگر تعبیر امام را برای جانشین امام به کار نمی بریم .
وی اذعان کرد: آن چیزی که ما در ولایت مطلقه فقیه معتقد هستیم ولایت تشریحی وولایت تکوینی نیست بلکه ولایت بر امور اجتماع است یعنی حرف او حرف آخر است.
سخنران این مراسم ادامه داد وگفت: چه اتفاقی امروز در کشور ما می افتد افرادی راه می افتند ومی روند با دنیا صحبت کنند وخیلی سریع سینه چاک می دهند وبعد می گویند آنچه که ما داریم می گویم نظر دولت است نظر حکومت آن چیز ی است که اقا می گوید ، مگر ما چنین چیزی در حکومت اسلامی داریم که یک نظری در عرض نظر ولایت فقیه باشد.
حجت الاسلام کریمیان تاکید کرد : چه طور می شود در زمانی که دشمن با همه سلاح های سخت ونرم، مسلط شده است برای براندازی نظام آن وقت افرادی با آنها فالوده بخورند ،عکس هاسسلفی بگیرند راه های پانزده دقیقه ای را طی کنند .
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند : اعوذ به الله من شیطان الرجیم یعنی اعوذ به الله من الامریکا یادآور شد: چه کسی امروز تردید دارد آمریکا شیطان بزرگ است چه کسی امروز افتخار می کند که باشیطان دست داده است .
مگر رهبر ما حرف اول وآخر را نزده است که آمریکا ابلیس بزرگ است .
وی اذعان داشت : امروز آن روزی نیست که بعضی ها فکر کنند می شود به امام حاضر همانند امام راحل جام ظهر نوشاند وامروز باید این آرزو را به گور ببرند
زیرا ما بسیجیان دیگر چنین اجازه ای نخواهیم داد وامام خود را نمی تنها نمی گذاریم .
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه