فرماندار شوش در صبحگاه مشترک نیروی انتظامی:

نیروی انتظامی در اوج صلابت واقتدار آماده ی دفاع از حریم امنیت عمومی می باشد

نیروی انتظامی در اوج صلابت واقتدار آماده ی دفاع از حریم امنیت عمومی می باشد
فرماندار شهرستان شوش گفت: امروز نیروی انتظامی به عنوان مجری برقراری امنیت در جامعه در اوج صلابت واقتدار خود ، آماده ی دفاع از حریم امنیت عمومی مردم می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح شوش،  “رضانجاتی” فرماندار  شهرستان شوش در مراسم صبحگاه مشترک یگان های  نظامی وانتظامی این شهرستان که به مناسبت آغاز هفته ی نیروی انتظامی برگزار شد ضمن تبریک این هفته به تمامی پرسنل خدوم نیروی انتظامی با اشاره به فاجعه ی دلخراش منا که موجب به جان باختن هزاران نفر از حجاج بیت الله الحرام گفت: این حادثه نشان از بی کفایتی آل سعود در مدیریت مناسک حج می باشد که موجب واکنش صریح و قاطع رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در خصوص هشدار به بی حرمتی به بدن های مطهر حجاج شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شوش,

وی گفت: نیروی انتظامی بزرگترین سازمان اجتماعی است که در حوزه های مختلف انتظامی ،اجتماعی فعالیت می نمایدوارتباط گسترده ای با مردم دارد.

,

 

,

“نجاتی” گفت: امروزه در همه ی جوامع بشری موضوع امنیت به عنوان یکی از موضوعات اساسی که ادامه ی حیات و آسایش  انسان ها به آن وابسته می باشد مطرح است و به عنوان یکی از موضوعات مهم در همه ی کشورها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

,

 

,

رییس شورای تامین شهرستان شوش با بیان اینکه از دیگر وظایف نیروی انتظامی داشتن رفعت و مهربانی در برخورد با مردم است اظهار کرد: امنیتی که امروز در جامعه برقرار است مرهون ایثارگری های تک تک ماموران انتظامی است که بطور قطع اقتدار را با رافت اسلامی سرلوحه برخوردهایشان با مردم قرار داده اند.

,

 

,

وی با تقدیر و تشکر از زحمات شبانه روزی پرسنل نیروی انتظامی بر افزایش ماموریت های پلیس در سطح شهرستان تاکید کرد.

,

 

,

در ادامه سرهنگ “حمیدرضا بهاروند” فرماندهی انتظامی شهرستان شوش نیز گزارس از اقدامات وفعالیت های این نیرو ارائه داد.

,

 

,

IMG_0153IMG_0169

, IMG_0153, IMG_0153, IMG_0169, IMG_0169,

 

,

در پایان این مراسم از جمعی از خانواده ی های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران نیروی انتظامی با اهداء لوح تقدیر شد.

,

 

,

برنامه های هفته بزرگداشت نیروی انتظامی با شعار « اقتدار پلیس، همدلی و همزبانی، امنیت و آرامش» در شهرستان شوش همزمان با سراسر کشور از  ۱۱ مهرماه شروع و تا ۱۷ مهرماه جاری ادامه دارد.

,

, , ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه