مدیر امور دفا‌تر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور

دنیای امروز مستمع حوزه های علمیه/ترویج اخلاق و دین در دانشگاه از وظایف نهاد رهبری است

دنیای امروز مستمع حوزه های علمیه/ترویج اخلاق و دین در دانشگاه از وظایف نهاد رهبری است
مدیر امور دفا‌تر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور گفت: دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها باید با تبعیت از مقام معظم رهبری در پی ترویج اخلاق و دین در میان جوانان در جامعه به ویژه در محیط دانشگاه باشند تا آنها از مخاطرات تهاجم فرهنگی و تیرس دشمن در امان باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا»، حجت الاسلام اسماعیل پوررضا مدیر امور دفا‌تر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در آئین افتتاح دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان قزوین که با حضور مسئولان کشوری و استانی، دانشجویان و اساتید در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور قزوین برگزار شد با تشریح فعالیت نهاد رهبری و وظایف آن در دانشگاه ها اظهار کرد: وظیفه نهاد رهبری در دانشگاه‌ها نشان دادن راه درست و غلط به جامعه دانشگاهی است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی تصریح کرد: دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها باید با تبعیت از مقام معظم رهبری در پی ترویج اخلاق و دین در میان جوانان در جامعه به ویژه در محیط دانشگاه باشند تا آنها از مخاطرات تهاجم فرهنگی و تیرس دشمن در امان باشند.
مدیر امور دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور نشانه گذاری مسیر برای رسیدن به اهداف متعالی نیازمند کار کارشناسی مشخص است عنوان کرد: نشانه گذاری مسیر برای رسیدن به هدف متعالی، کار عالمان دینی است و ابزار رسیدن به هدف کار دانشگاههاست.
حجت الاسلام پوررضا بر لزوم کاربردی کردن دانش تاکید کرد و افزود: باید زمینه کاربردی کردن مباحث علمی، اقتصادی، اخلاقی و تربیتی با وحدت میان حوزه و دانشگاه ایجاد شود.
وی با بیان اینکه حوزه های علمیه و اساتید وطلاب باید هوشیار باشند گفت: دنیای امروز به دنبال این است که بداند در حوزه های علمیه ایران چه می گویند لذا باید همه هوشیار باشند چرا که مخاطب حوزه تمام بشریت است.
مدیر امور دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور در پایان بر لزوم حفظ وحدت رویه در کشور تاکید و خاطرنشان کرد: باید در عرصه‌های اجتماعی و کاری هماهنگ با مقام معظم رهبری به پیش ببریم و در مسیر نظام و انقلاب حرکت کرده و رسالت خود را انجام دهیم.
لازم به ذکر است دفتر نهاد رهبری دانشگاه های پیام نور استان قزوین بیست و یکمین دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های پیام نور کشور است و حجت الاسلام محبی به عنوان نماینده ولی فقیه در این دفتر منصوب شده است. 

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه