برادر یکی از جان باختگان کاروان حجاج مهاباد

بانیان جنایت منا محاکمه شوند/ سعودی ها حجاج زنده را هم به سردخانه برده اند

بانیان جنایت منا محاکمه شوند/ سعودی ها حجاج زنده را هم به سردخانه برده اند
شاهدان عینی به ما گفتند عربستانی ها با آن همه امکانات و تجهیزات پیشرفته ای که در اختیار دارند از رساندن یک قطره آن به مصدومان و سانحه دیدگان رمی جمرات خود داری کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکریان،  قادر یوسفی برادر مرحوم حاج ابوبکر یوسفی است که در حادثه مناء در حج امسال جان خود را از دست داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان,

وی ضمن عرض تسلیت به خانواده جان باختگان این حادثه به خبرنگار مُکریان می گوید: متاسفانه این واقعه ناگوار دل هر انسانی را به درد می آورد و بیش از پیش اوج بی مسئولیتی دولت مردان عربستان را آشکار می کند.

,

وی در باره جان باختگان این حادثه گفت: طبق روایات و احادیث موجود مرگ این حجاج شهادت محسوب می شود، شهیدانی که با اخلاص کامل و قلوبی سرشار از ایمان با بی تدبیری و سهل انگاری تعمدی آل سعود به سوی معبود خود شتافتند.

,

یوسفی افزود: برادر من، کشاورزی ساده و زحمت کش بود، سالهای سال از دست رنج خود پس انداز کرد تا بتواند به فریضه دینی اش عمل کند اما این بنده مخلص خدا طعمه عوامل جنایتکار عربستان شد.

,

ماموران آل سعود قبل از مراسم حج امسال از تدارک و بسیج امکانات گسترده ای سخن می گفتند، آنها از وجود 7000 هزار دوربین برای نظارت بر حج خبر داده بودند. ما با وقوع این حادثه معلوم شد که آنها عرضه و لیاقت مدیریت حج را ندارند.

,

برادر حاجی مهابادی جان باخته در حادثه مناء گفت: عربستانی ها با آن همه امکانات و تجهیزات پیشرفته ای که در اختیار دارند از رساندن یک قطره آب به مصدومان و سانحه دیدگان رمی جمرات خود داری کرده اند. آنها حتی به خود زحمت نداده اند با ماشین های آتش نشانی ی هلی کوپتر بر سر این افراد آب بپاشند، شاهدان حادثه از وقوع یک جنایت عظیم خبر می دهند، در گفت و گو با چند نفر از آنها دریافتیم بسیاری از فوتی های این حادثه بر اثر تشنگی و گرمای بیش از حد جان خود را از دست داده اند. علاوه بر اینها بسیاری از مصدومانی که هنوز نفس می کشیده اند با اقدام وحشیانه  نیروهای به ظاهر امدادی سعودی با تریلی به سردخانه ها منتقل شده اند. در حادثه مناء خوی جنایتکار آل سعود بر همه جهانیان عیان شد.

,

ما از مسئولان کشورمان انتظار داریم از طریق مجامع بین المللی پیگیر مجازات بانیان این جنایت عظیم باشند.

,

انتها پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه