logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر کل راه آهن هرمزگان خبر داد؛

افزایش۵۳درصدی حمل و نقل ریلی درهرمزگان/ جابجایی بیش از۵۲۳ هزارمسافر ازطریق ناوگان ریلی

افزایش۵۳درصدی حمل و نقل ریلی درهرمزگان/ جابجایی بیش از۵۲۳ هزارمسافر ازطریق ناوگان ریلی
مدیر کل راه آهن هرمزگان با اشاره به افزایش 53 درصدی حمل و نقل ریلی دربندر شهید رجایی نسبت به سال قبل اظهار کرد: افزایش سهم بخش حمل و نقل ریلی نسبت به سهم حمل جاده ای از 6 درصد به 11 درصد افزایش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد پورفخری ، مدیر کل راه آهن استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز با تشریح عملکردشش ماهه نخست  سال 94گفت: در این مدت بیش از شش میلیون و 790 هزار تن انواع محمولات توسط ناوگان ریلی  این اداره کل جابجا شده است که از این میزان بارگیری انواع محمولات اعم از صادرات ، واردات و ترانزیت مواد نفتی و غیر نفتی در بندر شهید رجایی از تناژ یک میلیون و 677 هزار و 558 تن به تناژ  دو میلیون و 569 هزارو 412 تن در شش ماهه اول سال افزایش یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز,

 

,

وی با اشاره به افزایش 53 درصدی حمل و نقل ریلی دربندر شهید رجایی نسبت به سال قبل اظهار کرد: افزایش سهم بخش حمل و نقل ریلی نسبت به  سهم حمل جاده ای از 6 درصد به 11 درصد افزایش یافته همچنین در این مدت این اداره کل از نظر تن کیلومترمرزی بار حمل شده با افزایش  6 درصدی رقم 2 میلیارد و 800 هزار تن کیلومتر  را دارا بوده است .

,

 

,

پورفخری افزود: راه آهن هرمزگان در بخش حمل مسافر و بار موفق به جابجایی  523 هزار و 179 نفر مسافر و  ظرفیت ایجادی برای حمل خودرو 9400 دستگاه خودروشد که این تعداد توسط 940 دستگاه واگن حمل خودرو به مقاصد تهران ، مشهد واصفهان  انجام گرفته است.

,

 

,

مدیر کل راه آهن از افتتاح چندین پروژه با اعتبارات چند میلیارد ریالی خبر داد  و تصریح کرد:احداث ایستگاه های اضطراری 16_ اضطراری 18_ مبادله  ،  احداث خط آهن انبار روبازغله در مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس ، زه کشی و ایمن سازی و دریواسیون خط دوار ایستگاه مسافری بندرعباس ، احداث چهار واحد مسکونی  و کتابخانه در شهرک مسکونی بندرعباس و احداث مسجد در شهرک راه آهن سیرجان ،احداث آسانسور و بهسازی و نوسازی سیستم سرمایشی در اداره کل راه آهن هرمزگان ، نصب سیستم ATC در 25 ایستگاه محور هرمزگان مهمترین پروژه های راه آهن هرمزگان  است.

,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه