عضور سابق شورای شهر دیلمان جایگزین دهدار این شهر در آبفا شد+گزارش تصویری
ایوب دهدار لات لیلی پس از پانزده ماه و بیست روز، اداره آب و فاضلاب شهر دیلمان را تحویل حمید نباتی داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، ایوب دهدار لات لیلی پس از پانزده ماه و بیست روز، اداره آب و فاضلاب شهر دیلمان را تحویل حمید نباتی داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل, ، ایوب دهدار لات لیلی پس از پانزده ماه و بیست روز، اداره آب و فاضلاب شهر دیلمان را تحویل حمید نباتی داد.,دهدار در اوایل سال ۱۳۸۵ وارد اداره آب و فاضلاب شهری لاهیجان شد.
,وی که دارای مدرک کارشناسی عمران می باشد، در تاریخ بیستم خرداد ماه ۱۳۹۳ به دیلمان رفت و به عنوان رئیس در اداره آبفای این شهر مشغول به کار شد.
,دهدار هم اکنون به عنوان مسئول فنی امور آبفای سیاهکل مشغول به کار شده است.
,حمید نباتی که خود اهل دیلمان است، به مدت شش سال عضو شورای اسلامی شهر دیلمان در دوره سوم بود.
,وی دوازده سال در اداره آبفای دیلمان خدمت کرده و یازده ماه نیز در آبفای سیاهکل مشغول به کار بود و اینبار پس از بازگشت به دیلمان بر روی صندلی ریاست این اداره تکیه زد.
,نباتی دارای مدرک کاردانی حسابداری می باشد.
,گفتنی است در این مراسم حجت الاسلام قنبرنژاد امام جماعت دیلمان، یکتا بخشدار، دیانتی رئیس آموزش و پرورش، فرخی شهردار، تقوی نژاد رئیس، مرادیان و نیکخو عضو شورای اسلامی شهر دیلمان حضور داشتند.
,گزارش تصویری
, گزارش تصویری, گزارش تصویری, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه