logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان:

کودکان اصفهان در هفته کودک با استاندار دیدار می کنند

کودکان اصفهان در هفته کودک با استاندار دیدار می کنند
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان با بیان اینکه ۱۵ تا ۲۱ مهرماه با عنوان هفته جهانی کودک نامگذاری شده است، اظهار داشت: کودکان اصفهان در هفته کودک با استاندار دیدار می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هنرما،سید حامد عسگری‌فر در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته جهانی کودک برگزار شده بود، با بیان این مطلب افزود: ۱۵ مهرماه ساعت ۹ تا ۱۱ صبح جشن روز کودک با حضور کودکان مراکز بهزیستی در سالن بهزیستی برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هنرما,

وی ادامه داد: ۶۰ خانه کودک در سراسر استان اصفهان برنامه هایی برای جشن روز کودک پیش بینی کرده اند.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان ضمن تشریح برنامه های هفته جهانی کودک تصریح کرد: ۱۵ مهرماه به نام کودک، سلامت و ایمنی، ۱۶ مهرماه به نام کودک، هنر و میراث فرهنگی، ۱۷ مهرماه به نام کودک، رسانه و خانواده، ۱۸ مهرماه به نام کودک، کتاب و کتابخوانی، ۲۰ و ۲۱ مهرماه با نام کودکان، صلح و دوستی، کودک ، آموزش و تربیت اسلامی نامگذاری شده است.

عسگری فر خاطر نشان کرد: آیین نامه ای با کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان به تصویب رسید تا اولین دیدار کودکان با استاندار اصفهان در این هفته انجام شود.
وی اضافه کرد: کمیته ای به ریاست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری تشکیل شد که دبیر آن کانون فکری پرورشی است و مصوبات آن توسط کارگروه فرهنگی تدوین می شود.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان گفت: یادآوری حقوق کودکان یکی از وظایف ترسیم شده است که به تصویب سازمان ملل متحد رسیده است.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان تصریح کرد: ۱۱۰ هزار کودک ۵ تا ۱۵ سال در خانه های کودک در مراکز استان از کلاس های فرهنگی، تفریحی و آموزشی بهره مند می شوند و نزدیک به ۱۳ هزار و ۵۰۰ کودک در این کارگاه ها حضور دارند.

عسگری فر گفت: شرکت کنندگان در برنامه های کانون رشد ۱۵ درصدی داشته اند.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان گفت: بیش از ۲۰ کارگاه پویا نمایی و فیلم سازی برای نوجوانان برگزار شد و بیش از یک هزار کودک در برنامه های قرآنی تابستان شرکت کردند.
عسگری‌فر بیان کرد: برگزاری نمایشگاه های عکس و نقاشی با موضوع میراث فرهنگی و هویت ملی از دیگر برنامه های هفته جهانی کودک در اصفهان است.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان گفت: برای کودکان جامعه المصطفی العالمیه اصفهان برنامه ای خاص و ویژه داریم و برای کودکان کم توان ذهنی برنامه ای خاص نداریم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه