logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر کل بنیاد مسکن فارس:

96 درصد روستاهای بالای 20 خانوار دارای طرح هادی هستند

96 درصد روستاهای بالای 20 خانوار دارای طرح هادی هستند
مدیر کل بنیاد مسکن گفت: ۳۸۰ هزار واحد مسکونی روستایی در فارس وجود دارد که از این تعداد ۲۵۵ هزار و ۱۹۸ واحد مسکونی سند دار شده‌اند و امسال نیز ۱۵ هزار مورد دیگر سند دار می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرویس اقتصادی شیرازه، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس، در نشست خبری که به مناسبت روز ملی روستا در شیراز برگزار شد به تشریح عمل کرد این بنیاد پرداخت و عنوان کرد: استان فارس با جمعیتی بالغ بر چهار و نیم میلیون نفر دارای بیش از چهار هزار روستا با یک و نیم میلیون نفر جمعیت روستایی می‌باشد که ۳۲ درصد جمعیت استان را شامل می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرویس اقتصادی شیرازه, شیرازه,

 عطاالله زمانی، با بیان اینکه جمعیت روستایی کشور ۲۸ درصد می‌باشد، گفت: در قالب عمران روستایی تهیه و اجرای طرح هادی روستایی، بهسازی بافتهای باارزش و روستاهای هدف گردشگری از جمله وظایف بنیاد مسکن استان فارس است و تا کنون طرح هادی دو هزار و ۳۷۶ روستای بالای ۲۰ خانوار در فارس تهیه شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۹۶ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار دارای طرح هادی هستند ودر سال جدید نیز ۱۰۷ طرح جدید و ۴۴۹ طرح نیمه تمام با اعتباری بالغ بر ۱۲۸ میلیارد ریال تهیه می‌شوند.
زمانی بابیان اینکه الان در حدود ۳۹ درصد روستاهای استان طرح هادی اجرا شده است و با متوسط کشوری برابری می‌کند گفت: مشکل عمده عقب افتادگی اجرای طرح هادی نسبت به تهیه و تدوین آن در استان بخاطر عدم تخصیص اعتبارات لازم است.

مدیر کل بنیاد مسکن گفت: ۳۸۰ هزار واحد مسکونی روستایی در فارس وجود دارد که از این تعداد ۲۵۵ هزار و ۱۹۸ واحد مسکونی سند دار شده‌اند و امسال نیز ۱۵ هزار مورد دیگر سند دار می‌شوند.

زمانی از دیگر فعالیتهای بنیاد مسکن در حوزه روستایی را بهسازی ۱۵۷ هزار و ۷۴۸ واحد مسکونی دانست و گقت: امسال نیز ۱۵ هزار و ۴۰۰ واحد روستایی دیگر با تخصیص ۱۵ میلیون تومان وام به ازای هر واحد بهسازی می‌شوند.

وی ادامه داد: امسال ۳۰ هزار تن قیر یارانه‌ای دریافت می‌کنیم که با استفاده از آن سطح معابر ۳۴۰ روستای استان را با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال آسفالت می‌کنیم.

زمانی با اشاره به اجرای طرح هادی در ۹۲۴ روستای بالای ۲۰ خانوار استان فارس گفت: برنامه سال ۹۴ نیز اجرای ۲۳۹ طرح هادی جدید و ۲۹۲ طرح نیمه تمام با اعتبار ۳۸۰ میلیارد ریال است.

مدیر کل بنیاد مسکن فارس، در این نشست با اشاره به اینکه در کل کشور ۸ هزار و ۷۶۳ خانوار دارای دو معلول وجود دارد که از این تعداد هزار و ۲۹ خانوار آن در فارس هستند، عنوان کرد: برای کمک به تامین مسکن این خانوار‌ها تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان، سازمان ملی زمین و مسکن، سازمان بهزیستی و انجمن خیرین مسکن‌ساز منعقد شده است.

عطاءالله زمانی گفت: از این هزار و ۲۹ خانوار دارای دو معلول در استان فارس ۷۲۵ خانوار فاقد زمین برای ساخت مسکن هستند و سایر خانوار‌ها دارای زمین هستند که از این ۷۲۵ خانوار ۵۲۸ خانوار در مناطق شهری و ۱۹۷ خانوار در مناطق روستایی هستند.

زمانی در ادامه گفت: در مناطق شهری بنیاد مستضعفان ۱۵ میلیون تومان و بهزیستی ۱۰ میلیون تومان تسهیلات بلا عوض به این خانوار‌ها کمک می‌کند همچنین سازمان ملی زمین و مسکن نیز زمین دولتی با قیمت مناسب برای آن‌ها تهیه می‌کند.

وی افزود: در مناطق روستایی نیز بنیاد مستضعفان ۱۰ میلیون تومان، بهزیستی شش میلیون تومان و بنیاد مسکن نیز در قالب حساب ۱۰۰ امام دو میلیون تومان وام بلا عوض کمک می‌کنند که زمین مورد نیاز را هم بنیاد مسکن به صورت رایگان تأمین می‌کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه