در مراسم بزرگداشت جانباختگان منا مطرح شد؛
واکنش نیروهای مسلح به فاجعه منا ستودنی است/کمیته حقیقت یاب باید هرچه سریع تر وارد عمل شود
نماینده ولیفقیه در سازمان حج و زیارت استان کرمان گفت: عملکرد نیروهای مسلح به ویژه سپاه را در واکنش به این حادثه ستودنی است و ما مقتدر هستیم و نمی خواهیم آب به آسیاب دشمن بریزیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ناب نیوز مراسم بزرگداشت جانباختگان فاجعه منا در مسجد جامع کرمان با حضور نماینده ولی فقیه، استاندار و جمع کثیری از مردم این شهر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز,حجتالاسلام علی سازندگی در این مراسم با بیان اینکه مطابق روایات ،امنیت رکن اصلی حج است، گفت: باید برای مدیریت حج فکر اساسی شود و به برکت نظام جمهوری اسلامی و هدایت رهبر معظم انقلاب، حرم امن الهی از دست آل سعود نجات یابد.
,نماینده ولیفقیه در سازمان حج و زیارت استان کرمان تصریح کرد: کسی که در مکه و مدینه بمیرد، تمام گناهان وی به جز حق الناس بخشیده می شود، مرگ حجاجی که در حج امسال جان باختند شهادت گونه بود.
,وی تاکید کرد: تمام ملت ایران و مردم کرمان می خواهند کمیته حقیقت یاب هرچه سریع تر و با کنار گذاشتن ملاحظه کاری و عیش و نوش، وارد عمل شده و حق مردم را بگیرند.
,حجت الاسلام سازندگی به سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع دانش آموختگان دانشگاه افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: وقوع فاجعه منا دل رهبر با عاطفه و الهی انقلاب و تمام مردم کشور را به درد آورد و رهبر فرزانه انقلاب با یک تشر به آل سعود، مصیبت های فاجعه منا را به حداقل رساند.
,نماینده ولیفقیه در سازمان حج و زیارت استان کرمان خاطرنشان کرد: عملکرد نیروهای مسلح به ویژه سپاه را در واکنش به این حادثه ستودنی است و ما مقتدر هستیم و نمی خواهیم آب به آسیاب دشمن بریزیم.
,انتهای پیام/گ
,]
ارسال دیدگاه