logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی:

تولید پیاز در شهرستان عجب شیر به 55هزار تن رسید

تولید پیاز در شهرستان عجب شیر به 55هزار تن رسید
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با معرفی شهرستان‌های برتر در تولید پیاز گفت: شهرستان‌های بناب، عجب‌شیر، ملکان و شبستر بترتیب با 1800، 1200، 800 و 650 هکتار بیشترین پیاز کاری را در استان دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فرهنگ عجب شیر , مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با معرفی شهرستان‌های برتر در تولید پیاز گفت: شهرستان‌های بناب، عجب‌شیر، ملکان و شبستر بترتیب با 1800، 1200، 800 و 650 هکتار بیشترین پیاز کاری را در استان دارند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, فرهنگ عجب شیر,

سلیمانی گفت: بترتیب 90هزار، 55هزار، 35هزار و 25 هزار تن در این شهرستان‌ها تولید می‌شود. وی افزود: 30 درصد تولید پیاز مصرف استانی و 70 درصد به دیگر استان‌ها انتقال می‌یابد.

,

 

,

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: پشتیبانی زارعان در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت فقط برای همین مقدار اراضی برنامه‌ریزی شده است.

,

 

,

سلیمانی از توسعه‌ی روش‌های کارآمد و به روز در کشت پیاز در استان خبر داد و گفت: توسعه‌ی کشت مستقیم بذر پیاز بدون استفاده و بکارگیری ماسه در سطح اراضی زراعی شهرستان‌های بُناب، عجب‌شیر و شبستر هم‌چنین کشت مکانیزه پیاز با استفاده از خطی کار چهار ردیفه از مواردیست که این مدیریت در راستای استفاده‌ی بهینه از منابع تولید، سعی بر این دارد با توسل به انتقال اطلاعات لازم تولید توسط کارشناسان امر، آن را در بخش کشاورزی استان نهادینه کند و حرکت خود در راستای تحقق توسعه‌ی پایدار در بخش را تداوم بخشد.

,

 

,

بر اساس این گزارش، ایجاد کارخانه‌های فرآوری، بسته‌بندی و سورتینگ پیاز و با سعی در ایجاد امکان برای افزایش عملی ارزش افزوده محصول، علاوه بر ارتقاء سطح درآمد بهره‌برداران، برنامه‌ریزی برای نحوه‌ی فروش و ذخیره‌سازی آن آسان‌تر می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه