آیت الله شبستری در مراسم تشییع پیکر حاج محمدرضا جلالی:

حاج رضا مهمان الهی و ضیوف الرحمان است/ تحمل رژیم آل سعود بر سر اداره حج دور از غیرت مسلمانان است

حاج رضا مهمان الهی و ضیوف الرحمان است/ تحمل رژیم آل سعود بر سر اداره حج دور از غیرت مسلمانان است
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی گفت: کوس رسوایی آل سعود با این جنایت زده شد، حتی در دولت های بی غیرت مسلمانان باید در حد جو غیرت باشد و مدیریت حج را از دست جنایتکاران بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، آیت الله مجتهد شبستری در مراسم تششیع پیککر حاج محمدرضا جلالی که در فاجعه منا جان خود را از دست داده بود، با تسلیت این فاجعه به امام زمان و رهبری و امت اسلام، گفت: این تشییع جنازه چند پیام را بدنبال دارد؛ اولا وظیفه ی مسلمانان و حقوق اجتماعی هر فرد مسلمان است، دوما حاج رضا مهمان الهی و ضیوف الرحمان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی با بیان اینکه فقط خانواده حاج رضا داغدار نیست همه داغدار هستند، افزود: شما آمدید به پیشواز این حاجی، هم دیدار است هم تودیع است هم تشییع جنازه.

,

وی تصریح کرد: پیام دیگر این مراسم، محکوم کردن آل سعود و جنایتکاران است.

,

نماینده ولی فقیه در استان اذعان کرد: کوس رسوایی آل سعود با این جنایت زده شد، حتی در دولت های بی غیرت مسلمانان باید در حد جو غیرت باشد و مدیریت حج را از دست جنایتکاران بگیرند.

,

وی با بیان اینکه همه ی مسلمانان باید برای خارج کردن حرم امن الهی از دست جنایتکاران اقدام جدی انجام دهند، گفت: آل سعود پول مسلمانان را برای جنگ با مسلمین صرف می کند، تحمل این رژیم دور از غیرت مسلمانان است.

,

وی ادامه داد: بی کفایتی آل سعود باعث شد حیاتی ترین نیاز حاجیان به دست انها نرسد، نقل شده است که پلیس سعودی بجای آب دادن چکمه را روی نیازمندان گذاشته است.

,

شبستری با بیان اینکه احتمال تعمد در این فاجعه زیاد است، گفت: جنایت آل سعود در یمن، احتمال قتل عام حاجیان را زیاد می کند.

,

وی تصریح کرد: شعار مرگ بر ال سعود حق این جنایتکاران است.

,

وی در پایان گفت: روضه ی علی اصغری که حاج رضا در عرفات خواند سند مظلومیت امام حسین و تمام مظلومین جهان است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه