logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

مدیرکل امور شوراهای آموزش و پرورش کشور:

ما دنبال این نیستیم که مخارج آموزشی را به دوش خانواده‌ها بگذاریم!

ما دنبال این نیستیم که مخارج آموزشی را به دوش خانواده‌ها بگذاریم!
مدیرکل امور شوراهای آموزش و پرورش کشور با بیان این که دنبال این نیستیم که مخارج آموزشی را به دوش خانواده‌ها بگذاریم، افزود: اولیا همچنان که برای دانشگاه فرزندانشان هزینه می‌کنند لازم است به پایه‌های اصلی آموزش در مدرسه نیز اهمیت قائل شوند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل اززنگ اول، نور علی عباسپور در جلسه ی آموزشی و توجیهی روسای ادارات و کارشناسان شوراهای آموزش و پرورش استان همدان گفت: با توجه به ضرورت آموزش های  لازم برای مدیران  در 6 ماه متوالی با سفر به استان‌های دوره‌های کارگاهی برگزار می‌کنیم و همدان دومین استان برگزارکننده این دوره‌ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنگ اول,


 وی اهمیت شوراهای آموزش و پرورش را مور تأکید قرار داد و افزود: در راین راستا کیفیت بخشی به جلسات شورای آموزش ‌و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد تا بهتر بتوان از ظرفیت‌های قانونی شورا استفاده کرد.  
مدیرکل امور شوراهای وزارت آموزش ‌و پرورش با اشاره به مشارکت اولیا در کیفی کردن مدارس گفت: مدارس هیأت امنایی به دلیل مشارکت خیران و اعضای هیأت امنا دارای کیفیت بالایی شده‌اند و این نشان می‌دهد که مشارکت با آموزش بهتر است.

,
,
,


 وی با بیان این که دنبال این نیستیم که مخارج آموزشی را به دوش خانواده‌ها بگذاریم، افزود: اولیا همچنان که برای دانشگاه فرزندانشان هزینه می‌کنند لازم است به پایه‌های اصلی آموزش در مدرسه نیز اهمیت قائل شوند تا دانش‌آموزان با قوت و قدرت وارد مقاطع عالی‌تر شوند.

,
,

 

,

مدیرکل امور شوراهای آموزش و پرورش کشور گفت: کیفیت بخشی به جلسات شورای آموزش ‌و پرورش با عث می شود تا بهتر بتوان از ظرفیت‌های قانونی شورا استفاده کرد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه