در همایش مداحان و پیرغلامان سرخس مطرح شد؛
ذاکر اهل بیت باید پیام آور قیام ابا عبدالله باشد/ روضه ها و اشعار باید از روی کتب موثق خوانده شود
کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه روضه ها و اشعار باید از روی کتب موثق خوانده شود، گفت: ذاکر اهل بیت باید پیام آور قیام ابا عبدالله باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم سرخس، همایش بزرگ مداحان و پیرغلامان اهل بیت شب گذشته(دوشنبه) در مسجد امام رضا علیه السلام سرخس برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,,
حجت الاسلام غلامرضا جلال الهی در این همایش با بیان اینکه افتخار همه ی سخنرانان و مداحان این است که خدمتگذار مجالس امام حسین علیه السلام هستند، گفت: در مجالس اهل بیت ملائکه الهی هبوط می کنند.
,,
این کارشناس مذهبی افزود: اوج تقابل حق و باطل در عاشورا است.
,,
وی عنوان کرد: بقای دین اسلام به قیام امام حسین علیه السلام بستگی داشت و دارد.
,,
جلال الهی با اشاره به وظائف ذاکران و مداحان اهل بیت گفت: ذاکر اهل بیت باید پیام آور قیام ابا عبدالله باشد.
,,
وی ادامه داد: مداح و سخنران اگر بخواهد در دو ماه محرم و صفر حرفش از دل برآید و بر دل نشیند باید در طول سال همیشه حسینی باشد و مراقب رفتار و اعمال خود باشد و به تعبیری دیگر ده ماه از سال مقدمه باشد برای بهره برداری در دو ماه محرم و صفر.
,,
این کارشناس مذهبی بیان کرد: ذاکران اهل بیت نباید جیره خوار موسیقی دان ها باشند بلکه باید نغمه های مخصوص مداحی را یاد بگیرند.
,,
جلال الهی با بیان اینکه مجالس عزا باید براساس شرع باشد، گفت: دهل و وسائل عجیب و غریب موسیقی نباید به مراسمات عزای اهل بیت وارد شود.
,,
وی در توصیف ویژگی های شخصی یک مداح اهل بیت گفت: مداح باید آرام، سنگین و با وقار باشد و آرامش خود را در مجالس حفظ کند.
,,
این کارشناس مذهبی عنوان کرد: مداح باید از بدعت به دور باشد تا مجالس موجب سستی و وهن مذهب نشود.
,,
جلال الهی در پایان با بیان اینکه روضه ها و اشعار باید از روی کتب موثق خوانده شود گفت: کتاب هایی همچون ارشاد شیخ مفید و لهوف سید بن طاووس برای مقتل خوانی بسیار خوب است.
,,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه