نقش صداقت و امانتداری رسانه در ارتقاء فرهنگ اجتماعی/تعامل مردمی عامل موفقیت پلیس است
فرمانده نیروی انتظامی ویژه کیش صداقت و امانتداری رسانه ها در گفتار و نوشتار را نقشی بسیار مهم در ارتقاء فرهنگ اجتماعی دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کیش پرس، سرهنگ ستاد حسین دهکی در نشست خبری که در مرکز ستاد نیروی انتظامی ویژه کیش به مناسبت هفته نیروی انتظامی برگزار شد با بیان اینکه رسانه ها پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند گفت: رسانه ها در تعامل میان مسئولان با مردم می توانند طعم امنیت و آرامش را در کام مردم شیرین تر کنند.
وی با تاکید بر اهمیت اقتدار پلیس اظهار کرد: فرمانده کل قوا نیز بسیار معتقد به اقتدار پلیس است. اما اقتدار نه به معنای زورگویی، اقتدار یعنی توانایی انجام مأموریت به نحو احسن.
دهکی افزود: پلیس جامعه محور عمل می کند و ثابت شده است که هر جا پلیس و مردم تعامل داشته اند موفق تر عمل کرده است.
ساماندهی کارگران داخلی و اتباع خارجی
وی در رابطه با ساماندهی کارگران داخلی و خارجی مستقر در کیش اظهار کرد: مدتی است ساماندهی از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش آغاز شده است و اگر سرعت بیشتری در ساماندهی صورت گیرد بستر سازی برای امنیت پایدار اتفاق خواهد افتاد.
,
,
,
,
مبارزه با مواد مخدر
, مبارزه با مواد مخدر,
فرمانده نیروی انتظامی ویژه کیش با تاکید بر اینکه مواد مخدر و اعتیاد سرمنشا بسیاری از جرائم است گفت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در جزیره کیش تشکیل شده و تاکنون جلسات منظمی نیز داشته است که اگر تصمیمات گرفته شده عملیاتی شود در روند مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد در جزیره کیش به پلیس کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: در حوزه مواد مخدر تعاملات خوبی با استان های همجوار داشته ایم و در بندرگاه نیز کنترل خوبی توسط مأموران نیروی انتظامی صورت می گیرد.
دهکی اصلاح مهندسی خیابان ها و میدان های جزیره ، روشنایی رینگ و نصب دوربین در برخی نقاط جزیره کیش را از مواردی دانست که در حال انجام است و افزود: در این خصوص تنها مسئله ای که همچنان به دنبال راه اندازی آن هستیم اتاق مانیتورینگ است که موجب حضور کمتر پلیس در سطح شهر می شود.
,
,
,
تاکید بر امر به معروف و نهی از منکر
, تاکید بر امر به معروف و نهی از منکر,
وی با تاکید بر این مطلب که امر به معروف و نهی از منکر از اصلی ترین مآموریت های نیروی انتظامی است یادآور شد: 76 دستگاه در کشور در امر به معروف و نهی از منکر در کشور دخیل هستند اما تنها نیروی انتظامی به این امر مبادرت کرده است.
فرمانده نیروی انتظامی با درخواست از رسانه ها در همیاری با پلیس در این حوزه افزود: در آخرین دیدار با امام جمعه کیش بر عملیاتی شدن مصوبات جلسات احیاء تاکید شد.
وی آغاز تربیت دینی را از خانه و مدرسه دانست و بیان کرد: تربیت نیمی در خانواده و نیمی در جامعه و مدرسه صورت می گیرد و باید در آموزش و پرورش به این مطلب اهمیت بیشتری داده شود.
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه