در مراسم استقبال از خانواده شهید گمنام احراز هویت شده:

فراموش نکردن«مرگ بر آمریکا»، وصیت شهید دانشگاه قم به دانشجویان

فراموش نکردن«مرگ بر آمریکا»، وصیت شهید دانشگاه قم به دانشجویان
دریکی از فرازهای وصیت‌نامه این شهید عبارت «دشمن اصلی ما آمریکاست» موردتوجه دانشجویان قرار گرفت و در این لحظه شعار «مرگ بر آمریکا» در مراسم طنین‌انداز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری ایران روشن، مراسم استقبال از خانواده شهید گمنام دانشگاه قم که به‌تازگی احراز هویت شده، صبح روز دوشنبه 13 مهرماه با حضور صدها تن از دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه و همچنین جمعی از مسئولین استان قم برگزار شد. در این مراسم که با عنوان «بوی پیراهن یوسف» برگزار شد، سید مهدی صادقی استاندار قم، سردار غلامرضا احمدی فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (علیه‌السلام)، احمد حسینی مدیرکل حفظ و نشر آثار دفاع مقدس به همراه خانواده‌های معظم شهدا، جمعی از مدیران استان‌های قم و البرز و اقشار مختلف مردم قم از پدر، مادر و بستگان شهید «ستار یکه زارع» استقبال کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایران روشن,

پیکر پاک شهید ستار یکه زارع، 28 آذرماه 1391 در دانشگاه قم تدفین شد که پس از گذشت حدود سه سال هویت این شهید احراز گردید. این شهید متولد سال 1345 و اهل روستای احمدآباد از شهرستان نظرآباد استان البرز می‌باشد که در اسفندماه 1362 درحالی‌که 17 سال داشت، در عملیات خیبر و در جزیره مجنون به شهادت رسید.

,

دراین‌بین آنچه برای دانشگاهیان و به‌ویژه دانشجویان دانشگاه قم مشهود بود، حال و هوای وصف‌ناشدنی دانشگاه بود که از حدود یک هفته قبل و از زمانی که خبر برگزاری مراسم اعلام شد، در دانشگاه حاکم شده بود. به‌ویژه تشکل‌های دانشجویی که به‌صورت شبانه‌روزی اقدام به فضاسازی در محیط دانشگاه و آماده شدن برای میزبانی از قدوم پدر و مادر شهید دانشگاهشان بودند. به گفته دانشجویان این دانشگاه، برگزاری این مراسم پرشور با شرکت هزاران نفر از دانشجویان و دانشگاهیان از زمان تدفین این شهیدان که سه سال قبل انجام‌شده تاکنون بی‌نظیر بود و قطعاً این از برکت وجودی شهداست که یک‌بار در مراسم تدفین و بار دیگر در پس از احراز هویت و حضور خانواده آن‌ها در دانشگاه، این‌چنین شور و شوق و همدلی و اتحادی در دانشگاه ایجاد کرده بود. شور و اشتیاقی که اشک‌های دانشجویان و افتخار غرورآفرین میزبانی از والدین شهید در پایان 32 سال چشم‌انتظاری شاهدی بر آن بود.

,

ازجمله جلوه‌های زیبایی که روز دوشنبه در دانشگاه قم به چشم می‌خورد، همگامی و همراهی اساتید و دانشجویان در کنار یکدیگر بود که با صمیمیت و یکدلی خانواده شهید را از سر درب دانشگاه تا محل مقبره شهید در واحد خواهران مشایعت کردند. در گوشه‌ای از محوطه محل برگزاری مراسم، دانشجویان دل نوشته‌های خود درباره شهید را بر روی تابلویی نصب می‌کردند و در جای‌جای دانشگاه نیز گروه‌هایی از دانشجویان مشغول پذیرایی از شرکت‌کنندگان در مراسم بودند.

,

هنگامی‌که پدر شهید برای سخنرانی در جایگاه قرار گرفت، مهم‌ترین نکته‌ای که از رفتار و خصوصیات اخلاقی او برای دانشجویان بیان کرد، غیرت و اهمیت دادن شهید به ارزش‌های اسلامی به‌ویژه مسئله حجاب خواهران بود.

,

مادر شهید نیز با خلوص نیتی که در همه مادران شهدا دیده می‌شود، تقدیم فرزندش درراه انقلاب را هدیه ناقابلی دانست و گفت: من شرمنده همسران شهدا هستم که فرزندانشان را بدون وجود نعمت پدر تربیت کردند و سختی‌های بیشتری را نسبت به ما تحمل کردند.

,

شاید مهم‌ترین بخش این مراسم احساسی زمانی بود که برادر شهید نیز وصیت‌نامه شهید را قرائت می‌کرد، دریکی از فرازهای وصیت‌نامه این شهید عبارت «دشمن اصلی ما آمریکاست» موردتوجه دانشجویان قرار گرفت و در این لحظه شعار «مرگ بر آمریکا» در مراسم طنین‌انداز شد.

,

 

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه