معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار زنجان:
آغاز عملیات اجرائی اصلاح هندسی میدان سرباز گمنام و میدان رسل زنجان/برای اولین بار خط کشی محوری معابر سطح شهر زنجان باگلسبید انجام گرفت+تصاویر
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار زنجان از آغاز عملیات اجرائی اصلاح هندسی میدان سرباز گمنام و میدان رسل زنجان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سمانه شاددل امروز در گفت و گو با خبرنگار عصرزنجان اظهار کرد: با اجرای عملیات اجرائی اصلاح هندسی میدان سرباز گمنام و میدان رسل ضمن ایمن سازی این دو تقاطع ، تغییراتی در الگوی ترددمعابر محلی کوچمشکی که حجم بالای تردد باعث کاهش ایمنی ساکنین محل شده بود، ایجاد خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرزنجان,وی افزود: این طرح در تاریخ 29 دیماه سال گذشته به تصویب شورای هماهنگی ترافیک استان زنجان رسید و مبلغ قرارداد آن یک میلیارد و 540 میلیون ریال است.
,معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار زنجان همچنین از خط کشی معابر سطح شهر زنجان باگلسبید خبر داد و گفت: برای اولین بار و در آستانه بازگشائی مدارس، خط کشی محوری معابر سطح شهر زنجان باگلسبید انجام گرفت.
,شاددل تصریح کرد: به کار بردن گلسبید (گویهای شیشهای) که قابلیت بازتابش نور را دارند سبب میشود نور پس از برخورد با گلسبید در جهت مشخصی برگشت داده شود و این خطوط در شب کاملا مشخص باشند.
,وی خاطر نشان کرد: تاکنون بیش از 98 کیلومتر خط کشی بااین شیوه انجام گرفته است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه