logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اثر نمایشنامه نویس بوشهری در مشهد به روی صحنه می رود

اثر نمایشنامه نویس بوشهری در مشهد به روی صحنه می رود
نمایشنامه "ما داریم بازی می خوریم" اثر فریبا جعفری هرمند بوشهری به کارگردانی هادی عبدالهی در بیست و پنجمین جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی اجرا می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی با حضور 16 نمایش در بخش های مختلف آغاز می شود و نمایشنامه «ما داریم بازی می خوریم» اثر فریبا جعفری هنرمند بوشهری به کارگردانی هادی عبداللهی در سومین روز این جشنواره به روی صحنه می رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مسئول روابط عمومی انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر در گفتگو با سیرنگ افزود: این هنرمند بوشهری در نخستین دوره جشنواره نمایشنامه نویسی صنعت نفت جنوب با نمایشنامه «شعله های آبادان هرگز خاموش نخواهند شد» به عنوان نمایشنامه نویس برگزیده معرفی و چندی پیش نیز نمایشنامه «آهو بر مدار آتش» اثر دیگر فریبا جعفری در دومین دوره جشنواره نمایشنامه نویسی صنعت نفت جنوب به عنوان یکی از هفت نمایشنامه برگزیده انتخاب شده است.

, سیرنگ,

کاظم ارجمندنیا خاطرنشان کرد: به تازگی نمایشنامه «شعله های آبادان هرگز خاموش نمی شوند» به همت نشر نخستین، منتشر و در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.

, » , . ,

وی در پایان یادآور شد: هفدهم مهرماه یک روز پیش از اجرای نمایش «ما داریم بازی می خوریم» در جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی، اثر دیگری از فریبا جعفری در تهران به روی صحنه خواهد رفت.

, . ,

شایان ذکر است جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار می شود./ انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه