فرمانده سپاه خوزستان؛

راه اندازی سه هزار کارگاه تولیدی با حمایت سپاه در خوزستان/ برای حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی باید از خارج دل کند

راه اندازی سه هزار کارگاه تولیدی با حمایت سپاه در خوزستان/ برای حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی باید از خارج دل کند
فرمانده سپاه خوزستان گفت: اگر می خواهیم اقتصاد مقاومتی در کشور اجرا و کشور از برکات آن بهره مند شود باید از کمک های وعده داده شده کشورهای اروپایی و آمریکا دل کند و تمام نگاه و همت خود معطوف به ظرفیت های داخلی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازدزفول امروز، سردار “حسن شاهوارپور” فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد، تنها راه ایجاد پویایی در اقتصاد را اقتصاد مقاومتی خواند و اظهار کرد: در شرایط فعلی، اساسی ترین موضوعی که همه مردم بویژه بسیجیان باید پیشتاز آن باشند اقتصاد مقاومتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از, دزفول امروز، سردار “حسن شاهوارپور” , دزفول امروز، سردار “حسن شاهوارپور” , دزفول امروز, فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان,  با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد، تنها راه ایجاد پویایی در اقتصاد را اقتصاد مقاومتی خواند و اظهار کرد: در شرایط فعلی، اساسی ترین موضوعی که همه مردم بویژه بسیجیان باید پیشتاز آن باشند اقتصاد مقاومتی است.,

 

,

وی اقتصاد مقاومتی را استفاده از ظرفیت های داخل تعریف کرد و با بیان اینکه یکی از موضوعات اساسی اقتصاد مقاومتی، بهره وری است، افزود: بهره وری یعنی استفاده مناسب از امکانات موجود و پرهیز از مصرف بی رویه و اصراف است.

,

فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان با تاکید بر ضرورت ورود بسیج به تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد، سپاه برای تحقق اقتصاد مقاومتی علاوه بر آموزش اقدام به پرداخت وام های اقتصاد مقاومتی به بسیجیان و متقاضیان نموده به طوریکه اکنون در خیلی از مناطق کشور کارگاه های اقتصاد مقاومتی راه اندازی شده است.

, سپاه برای تحقق اقتصاد مقاومتی علاوه بر آموزش اقدام به پرداخت وام های اقتصاد مقاومتی به بسیجیان و متقاضیان نموده به طوریکه اکنون در خیلی از مناطق کشور کارگاه های اقتصاد مقاومتی راه اندازی شده است.,

 

,

فرمانده سپاه خوزستان، ادامه داد: در استان خوزستان بیش از سه هزار کارگاه تولیدی ثبت شده وجود دارد که با پشتیبانی سپاه توسط بسیجیان راه اندزای شده که هم اکنون در زمینه های مختلف مشغول به تولید هستند.

,

 

,

سردار شاهوار پور، از آموزش بعنوان اولویت اول در مسیر اقتصاد مقاومتی یاد کرد و گفت: پس از آموزش به نیروهایی باهمت بالا نیاز است تا این کار بزرگ را به دوش بگیرند و دیگران را نیز تشویق به آن کنند.

,

 

,

وی، تاکید کرد: اگر می خواهیم اقتصاد مقاومتی در کشور اجرا و کشور از برکات آن بهره مند شود باید از کمک های وعده داده شده کشورهای اروپایی و آمریکا دل کند و تمام نگاه و همت خود معطوف به ظرفیت های داخلی شود.

,

, , ,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه