وزیر دادگستری:
هیچ تصمیمی برای اعلام منطقه آزاد در سفر دولت به مازندران نداریم/ راندمان اقتصادی مناطق آزاد و ویژه مثبت نیست
وزیر دادگستری با بیان اینکه راندمان اقتصادی مناطق آزاد و ویژه مثبت نیست، گفت: هیچ تصمیمی برای اعلام منطقه آزاد در سفر دولت به مازندران نداریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نفل از بصیرنیوز، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی صبح امروز طی گفتوگویی اظهار کرد: تا به الان هیچ تصمیمی برای اعلام شهری به عنوان منطقه آزاد گرفته نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,وی تصریح کرد: اگر قرار بر انتخاب شهری به عنوان منطقه آزاد باشد اعلام میشود اما ما منطقه آزاد و ویژه را نقطه قوت اقتصادی و توسعه نمیدانیم.
وزیر دادگستری خاطرنشان کرد: در دولت نظر مثبتی به امر توسعه از طریق مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نداریم چرا که راندمان این مناطق در این چندسال گذشته مثبت نبوده است.
پورمحمدی ادامه داد: معتقدیم باید اصول توسعه که تغییر رویکردها است صورت بپذیرد و از هزینه کردن به سمت تولید، اشتغال و صادرات باید جهتگیری کنیم و آن موقع است که به نتیجه میرسیم.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه