فرمانده انتظامی سیرجان به موتورسواران کلاه ایمنی اهدا کرد

فرمانده انتظامی سیرجان به موتورسواران کلاه ایمنی اهدا کرد
۳۰۰ کلاه ایمنی توسط فرمانده انتظامی سیرجان با هدف فرهنگ سازی در جهت استفاده از کلاه ایمنی به موتور سواران اهدا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “سیرجان خبر”، سرهنگ هادی ثمره فرمانده انتظامی سیرجان روز گذشته طی مراسمی ۳۰۰ کلاه ایمنی با هدف فرهنگ سازی در جهت استفاده از کلاه ایمنی به موتور سواران اهدا نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “سیرجان خبر”، سرهنگ هادی ثمره فرمانده انتظامی سیرجان روز گذشته طی مراسمی ۳۰۰ کلاه ایمنی با هدف فرهنگ سازی در جهت استفاده از کلاه ایمنی به موتور سواران اهدا نمود., “سیرجان خبر”،, سرهنگ هادی ثمره ,

سرهنگ هادی ثمره گفت: بیشترین آمار مربوط به تصادفات موتورسوران مربوط به عدم استفاده از کلاه ایمنی می باشد و طبق آمار پزشکی قانونی ۷۰ درصد مرگ موتورسواران در تصادفات بر اثر ضربه به سر و گردن است.

, سرهنگ هادی ثمره گفت: بیشترین آمار مربوط به تصادفات موتورسوران مربوط به عدم استفاده از کلاه ایمنی می باشد و طبق آمار پزشکی قانونی ۷۰ درصد مرگ موتورسواران در تصادفات بر اثر ضربه به سر و گردن است.,

وی با بیان اینکه دلیل استفاده نکردن موتورسواران از کلاه ایمنی نامشخص است، خاطرنشان کرد: حادثه هرگز خبر نمی‌کند و موتورسواران همواره در خطر هستند.

, وی با بیان اینکه دلیل استفاده نکردن موتورسواران از کلاه ایمنی نامشخص است، خاطرنشان کرد: حادثه هرگز خبر نمی‌کند و موتورسواران همواره در خطر هستند.,

این مقام مسئول با اشاره به اینکه رعایت قوانین نیاز به صبر و حوصله دارد، تصریح کرد: در ایام گرم تابستان استفاده از موتور افزایش می‌یابد و عدم استفاده از کلاه ایمنی در بین موتورسواران موجب اتفاق‌های ناگوار می‌شود.

, این مقام مسئول با اشاره به اینکه رعایت قوانین نیاز به صبر و حوصله دارد، تصریح کرد: در ایام گرم تابستان استفاده از موتور افزایش می‌یابد و عدم استفاده از کلاه ایمنی در بین موتورسواران موجب اتفاق‌های ناگوار می‌شود.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه