با هزینه بیش از 1 میلیارد تومان از سوی بنیاد برکت

پروژه آبرسانی به روستای خسروآباد نهبندان اوایل آذرماه به بهره برداری می رسد

پروژه آبرسانی به روستای خسروآباد نهبندان اوایل آذرماه به بهره برداری می رسد
رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نهبندان گفت: برای آبرسانی به روستای خسروآباد بنیاد برکت اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 100 میلیون تومان در نظر گرفته که آذرماه این پروژه افتتاح می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا صادقی در گفت‌وگو با نهبندان خبر با اشاره به حضور بنیاد برکت در نهبندان اظهار کرد: در فاز نخست 2 پروژه آبرسانی روستایی از سوی بنیاد برکت برای نهبندان تعریف شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نهبندان خبر,

 

,

وی افزود: این پروژه ها شامل آبرسانی به روستایی خسروآباد و سیاه خونیک می باشد که در حال حاضر در حال انجام است.

,

 

,

رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نهبندان با اشاره به اینکه برای این پروژه ها یک میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است گفت: پروژه سیاه خونیک شبکه داخلی روستا تعویض شده است و چاه آب نیز حفر شد که به دلیل اینکه آب کیفیت لازم را نداشت در حال بررسی سایر روش ها برای آبرسانی به این روستا هستیم.

,

 

,

صادقی تصریح کرد: برای پروژه آبرسانی به خسروآباد بیش از 12 هزار متر خط انتقال و 2 مخزن با حجم 160 متر مکعب، اجرای 2 مورد چاهک پمپاژ و 2 مورد اتاقک برق احداث شده است.

,

 

,

وی یاد آور شد: در مجموع برای این پروژه یک میلیارد و 100 میلیون تومان در نظر گفته شده است که با بهره برداری از آن 40 خانوار از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند می شوند.

,

 

,

رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی خاطر نشان کرد: این پروژه اوایل آذر ماه به بهره برداری خواهد رسید.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه