رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ماهنشان :

شهادت سردار همدانی برگ زرینی بر افتخارات سپاه پاسداران افزود/شتاب مبارزه با تروریست های تکفیری با شهادت سردار همدانی

شهادت سردار همدانی برگ زرینی بر افتخارات سپاه پاسداران افزود/شتاب مبارزه با تروریست های تکفیری با شهادت سردار همدانی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ماهنشان گفت: ضایعه شهادت سردار رشید اسلام حاج حسین همدانی در راه دفاع از حریم اهل بیت و در مقابل تروریست های تکفیری،برگ زرینی دیگری بر کارنامه افتخارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برگ ننگین دیگری بر سیاهه اعمال تروریست های مزدور ارتجاع و استکبار افزوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، «مرسل هدایتی» امروز در گفت و گو با خبرنگار اوج بیداری، اظهارکرد: بدون تردید استقبال از شهادت، اوج فداکاری و از جان گذشتگی است که قداست شهید و جایگاه رفیع شهادت در اسلام در آیات و احادیث بسیار مورد تاکید واقع شده است.
وی اظهارامیدواری کرد و افزود: امیدوارم جامعه ما و دانشگاه ‌ها و مراکز تعلیم و تربیت ایران اسلامی به سمت و سویی حرکت کنند که مرضی شهیدان عزیز که به‌ حق راست قامتان جاودانه تاریخند، باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ماهنشان با محکوم کردن جنایت های تکفیری ها، گفت: بی شک مبارزه بی امان با تروریسم تکفیری با ریخته شدن این خونهای پاک، شتابی مضاعف خواهد گرفت و با نابودی کامل، این جریان ضد انسانی، انتقام خون شهیدان از تروریست های تکفیری گرفته خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوج بیداری,
,
,

هدایتی اظهارکرد: بدون تردید خون پاک شهید والامقام سردار همدانی، فصل جدیدی در مبارزه امت اسلامی با جریانهای تروریستی و تکفیری خواهد گشود و روح تازه ای در کالبد مجاهدان فی سبیل الله خواهد دمید.
وی افزود: سرزمین پاک ایران نیز بیش از هر جای دیگر، مفتخر به داشتن ارزش های والا و اصیلی است که نمونه ی آن را در کمتر جایی می توان یافت.
وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت یکی از ارزش ها است که همزمان با تاریخ این سرزمین شکل گرفته و همیشه از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است، پس از واقعه ی عظیم عاشورا ، اعتبار و ارزش این فرهنگ در نزد ایرانیان دو چندان شده و جنبه ی تقدس و الهی نیز به خود گرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ماهنشان گفت: سردار همدانی به عنوان یکی از مستشاران ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدافعان حرم، نقش تعیین کننده‌ای در حفظ و حراست حرم مطهر حضرت زینب (س) و کمک و تقویت جبهه مقاومت اسلامی در جنگ تروریستی سوریه داشت.
هدایتی خاطرنشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری این رزمنده قدیمی و صمیمی و پر تلاش، جوانی پاک و متعهد خود را در جبهه های شرف و کرامت، در دفاع از میهن اسلامی و نظام جمهوری اسلامی گذرانید.
وی افزود: انشاءالله خون پاک شهید سردارهمدانی باعث خروش جدید در منطقه می شود و به حرمت خون پرثمر شهیدان، سوریه از وجود منحوس تروریست‌های تکفیری نیز پاکسازی خواهد شد.
وی در پایان اظهارکرد: بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان، دانشگاه آزاد اسلامی ماهنشان این ضایعه را به محضر ولی عصر ارواحنا له الفدا، مقام معظم رهبری و مردم قهرمان ایران تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن شهید سعید، علو درجات و برای بازماندگان وی صبر و سلامت مسئلت می کنیم.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه