دقایقی قبل

رئیس جمهور وارد فرودگاه دشت‌ناز میاندورود شد/مازندران؛ انتخاب بیست‌وسوم هیئت دولت برای سفر استانی

رئیس جمهور وارد فرودگاه دشت‌ناز میاندورود شد/مازندران؛ انتخاب بیست‌وسوم هیئت دولت برای سفر استانی
حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان برای آغاز بیست‌ودومین سفر استانی دولت تدبیر و امید با استقبال مسئولان استان وارد مازندران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، لحظاتی قبل حسن روحانی رئیس جمهور ایران اسلامی در بیست و دومین سفر استانی خود به همراه دولتمردان وارد فرودگاه دشت‌ناز میاندورود شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

آیت‌الله طبرسی نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، جمعی از نمایندگان مجلس، ربیع فلاح استاندار مازندران و جمعی از مسئولان و ائمه جمعه به استقبال رئیس جمهور رفتند.

رئیس جمهور پس از دیدار عمومی با مردم مازندران در ورزشگاه شهید متقی ساری به دیدار با نخبگان، خانواده‌های شهدا و ایثارگران، علما و روحانیون در سالن هلال‌احمر؛ حضور در نشست توسعه سرمایه‌گذاری در سالن غدیر سپاه کربلا مازندران و نشست خبری در استانداری مازندران می‌رود.

طبق برنامه‌ریزی‌ها تا بدین لحظه عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در بابل؛ حمید چیت‌چیان وزیر نیرو در نکا، بهشهر و گلوگاه؛ عبدالرضا رحمان‌فضلی وزیر کشور و محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، سیدمحمدعلی شهیدی‌محلاتی رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در ساری؛ سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آمل؛ علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در قائم‌شهر، سیمرغ و جویبار؛ مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری و اکبر ترکان دبیرشورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و مشاور رئیس جمهور در نور و محمودآباد؛ سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات در تنکابن؛ مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور در بابلسر و فریدونکنار؛ علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور ایران در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی در رامسر؛ مسعود سلطانی‌فر رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نوشهر و چالوس؛ شهیندخت مولاوردی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در میاندورود؛ معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در بازدید از چند پروژه؛ سیدابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در سوادکوه؛ محمد فروزنده و حسام‌الدین آشنا مشاوران عالی رئیس جمهور و محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور به همراه وی حضور می‌یابند.
,
,
,
,
,
, بابل, بابل, نکا، بهشهر و گلوگاه, نکا، بهشهر و گلوگاه, ساری, ساری, قائم‌شهر، سیمرغ و جویبار, قائم‌شهر، سیمرغ و جویبار, نور و محمودآباد, نور و محمودآباد, تنکابن, تنکابن, بابلسر و فریدونکنار, بابلسر و فریدونکنار, رامسر, رامسر, نوشهر و چالوس, نوشهر و چالوس, میاندورود, میاندورود, سوادکوه, سوادکوه,
 
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه