logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس کمیته امداد گچساران خبرداد؛

جمع آوری بیش از 5 میلیارد ریال کمک مردمی در گچساران

جمع آوری بیش از 5 میلیارد ریال کمک مردمی در گچساران
رئیس کمیته امداد گچساران گفت:در 6 ماهه نخست امسال بیش از 5 میلیارد و 105 میلیون ریال کمک‌های مردمی در این شهرستان توسط مردم و خیران جمع آوری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛قبادقربانی رئیس کمیته امداد گچساران صبح امروز در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب، گفت: در 6 ماهه نخست امسال بیش از 5 میلیارد و 105 میلیون ریال کمک‌های مردمی در این شهرستان توسط مردم و خیران جمع آوری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب جنوب,

 

,

وی افزود: از این مبلغ، دو میلیارد و 962 میلیون ریال آن از طریق صندوق‌های صدقات و مابقی آن از طریق خیرات ، نذورات و کمک‌های امانی دریافت شده است.

,

 

,

قربانی با بیان اینکه این کمک ها در سرفصل‌های مختلف جهت برطرف شدن نیازها و مشکلات اساسی نیازمندان زیر پوشش این نهاد حمایتی هزینه می شود،افزود:در حال حاضر بیش از 5 هزار نفر در قالب بیش از 2 هزار خانوار در گچساران از خدمات کمیته امداد این شهرستان در قالب طرح‌ها و برنامه‌های مختلف بهره‌مند می‌شوند.

,

 

,

وی در ادامه تصریح کرد:مردم مومن و نیکوکار گچساران همواره با مشارکت و حمایت‌های بی دریغ خود کمیته امداد امام خمینی(ره)را در راه خدمتگزاری به قشر محروم یاری می‌نمایند.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه