فرماندار بابلسر در جلسه شورای اداری مطرح کرد؛

بابلسر شهری با بیش از 16 هزار دانشجو/ حضور 2 میلیون گردشگر در سال در بابلسر

بابلسر شهری با بیش از 16 هزار دانشجو/ حضور 2 میلیون گردشگر در سال در بابلسر
فرماندار بابلسر با بیان اینکه بابلسر مرکز صید کیلکا و تولید و تکثیر ماهیان خاویاری است، گفت: این شهرستان شهری دانشگاهی با بیش از 16 هزار دانشجو است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، سیدعلی اسد شب گذشته در جلسه شورای اداری شهرستان بابلسر که باحضور معاون پارلمانی رئیس جمهور در مجتمع تفریحی میزبان برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان بابلسر با 125 هزار نفر جمعیت، داری سه بخش، سه شهر و بیش از 540 شهید است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه این شهرستان دارای ظرفیت‌های بالایی در بخش‌های مختلف است، افزود: بابلسر در بخش کشاورزی با داشتن زمین‌های زراعی مستعد در تولید نیشکر و توت فرنگی رتبه نخست استان را دارا است.

فرماندار بابلسر تصریح کرد: بابلسر مرکز تولید مبل در مازندران بوده و صنایع مهم تولید قطعات خودرو نیز در این شهرستان دایر است.

اسد با بیان اینکه بابلسر مرکز صید کیلکا و تولید و تکثیر ماهیان خاویاری است، خاطرنشان کرد: این شهرستان شهری دانشگاهی با بیش از 16 هزار دانشجو است.

وی اضافه کرد: استقرار مجموعه‌های رفاهی و تفریحی موسسات دولتی و غیردولتی و دارا بودن بیش از 24 هزار تخت اقامتی این شهرستان سبب حضور سالانه بیش از 2 میلیون گردشگر در بابلسر می‌شود.

فرماندار بابلسر ادامه داد: نداشتن زیرساخت مناسب در بخش کشاورزی، دفع فاضلاب و پسماند بخش تولید و توزیع برق و برخورداری از اعتبارات کم استانی و ارائه خدمات گسترده ملی، فقر، محرومیت و بی‌کاری از چالش‌های این شهرستان است.

اسد با بیان اینکه در حوزه راه، 90 کیلومتر زیرسازی و آسفالت با اعتبار 18 میلیارد تومان که 6 میلیارد آن با مشارکت مردم این شهرستان بود در بابلسر انجام شده است، اظهار کرد: در حوزه آب‌رسانی اراضی کشاورزی، 78 درصد رشد داشته‌ایم.

این مسئول خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر از محل یارانه‌ای دولت، 22 کیلومتر به شهرداری به منظور زیرسازی و آسفالت معابر شهری اختصاص یافت.

وی در پایان گفت: اصلاح توسعه و احداث شبکه برق در دو سال اخیر با اعتبار 4 میلیارد تومان با افزایش 70 درصدی اعتبار در حال انجام است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه