آل‌سعود در حال «سقوط»

دیکته سلمان از روی دست شاهزادگان/افزایش صدور روادید حجاج!

دیکته سلمان از روی دست شاهزادگان/افزایش صدور روادید حجاج!
شبکه الاخباریه سعودی در حالی اظهارات سلمان بن عبدالعزیز را انعکاس داده که طی روزهای اخیر رسانه‌های متعددی از وضعیت جسمانی نامساعد و رو به وخامت پادشاه سعودی خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، پس از مدت‌ها بحث بر سر وضعیت جسمانی سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه سعودی؛ بنا بر اعلام شبکه الاخباریه عربستان، وی روز گذشته در جمع اعضای کابینه این رژیم حاضر شد و در خصوص مسائل مختلفی از جمله فاجعه منا سخن گفت. سلمان در بین اظهارات خود البته به تأسی از شاهزادگان سعودی، نه‌تنها مسئولیت این فاجعه هولناک را نپذیرفته بلکه مطالبه جهان اسلام در رسیدگی به وضعیت حجاج را «بهره‌برداری سیاسی» و با هدف «تفرقه در جهان اسلام» توصیف کرده است. حال آنکه بسیاری از ملت‌های مسلمان و به‌ویژه کاروان‌های آسیب‌دیده در فاجعه منا، نسبت به نحوه مدیریت حج اعتراض داشته و فاجعه اخیر را نتیجه سهل‌انگاری و بی‌کفایتی آل‌سعود دانسته‌اند.

*دیکته سلمان از روی دست شاهزادگان
شبکه الاخباریه سعودی در حالی اظهارات سلمان بن عبدالعزیز را انعکاس داده که طی روزهای اخیر رسانه‌های متعددی از وضعیت جسمانی نامساعد و رو به وخامت پادشاه سعودی خبر دادند. اگرچه برگزاری جلسه کابینه رژیم آل‌سعود به ریاست سلمان می‌تواند برنامه دربار سعودی در راستای زیرسوال‌بردن اخبار روزهای اخیر پیرامون وضعیت جسمانی پادشاه این رژیم باشد اما بی‌تردید مواضع بیان‌شده از سوی بن‌عبدالعزیز به طور کامل از سوی شاهزادگان به وی دیکته شده و دقیقا همان مطالبی است که پیش از افرادی چون عادل الجبیر، وزیر خارجه سعودی بر آن اصرار داشتند. در سخنان دیروز سلمان هیچ نقطه عطفی برای حل بحران به‌وجودآمده در قبال فاجعه منا وجود نداشت و به نظر می‌رسد طی روزهای اخیر فشار شاهزادگان عیاش این رژیم کودک‌کش به دربار پادشاهی صدچندان شده تا از هرگونه پذیرش مسئولیت در قبال فاجعه منا سر باز بزنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
, *دیکته سلمان از روی دست شاهزادگان, *دیکته سلمان از روی دست شاهزادگان,
,

*افزایش صدور روادید حجاج!
در شرایطی که بی‌کفایتی آل‌سعود و عدم توانایی این رژیم در مدیریت حج همچنان به طور جدی بین ملت‌های مسلمان جهان مطرح است و مردم بسیاری از کشورها هنوز نتوانسته‌اند با وقایع غم‌انگیز منا کنار بیایند، گفته می‌شود مقامات سعودی قصد دارند در آینده نزدیک میزان صدور روادید برای حجاج را به سه برابر افزایش دهند. حال این سوال پیش می‌آید که رژیم آل‌سعود با وجود ظرفیت فعلی حجاج و بحران‌های متعدد چگونه می‌خواهد پذیرای درصد بیشتری از حاجیان باشد و آیا این حرکت ناشیانه باردیگر منجر به وقوع فجایع در سرزمین الهی نخواهد شد؟

, *افزایش صدور روادید حجاج!, *افزایش صدور روادید حجاج!,
,

*آل‌سعود در حال سقوط
بنا بر اعلام کارشناسان اقدام احتمالی آل‌سعود برای افزایش روادید حجاج با هدف تأمین کسری بودجه سعودی است، چرا که پس از صرف هزینه‌های هنگفت در سوریه و یمن برای ایجاد ناامنی و پس از آن کاهش شدید قیمت نفت، اکنون این کشور با بحران مالی عمیقی روبرو است که در صورت عدم حمایت غرب و افزایش درآمدهای حاصل از حضور حجاج در عربستان، فروپاشی رژیم سعودی را تسریع می‌بخشد.

, *آل‌سعود در حال سقوط, *آل‌سعود در حال سقوط,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه