دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی؛
بابلسر و فریدونکنار گزینه مورد تأیید برای منطقه آزاد شدن است/کارشناسی 25 استاد دانشگاه
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی با بیان اینکه 25 استاد دانشگاه مازندران برای تعیین نقطه منطقه آزاد در مازندران نظر دادند، گفت: بابلسر و فریدونکنار گزینه مورد تأیید برای منطقه آزاد شدن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، اکبر ترکان در جمع خبرنگاران مازندران اظهار کرد: استاندار مازندران گزارشی درباره روند اجرای منطقه آزاد تجاری ارسال کرد ولی در این ارتباط تصمیمگیری نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,وی در پاسخ به این سئوال که سه نقطه برای ایجاد منطقه آزاد تجاری استان معرفی شد و نظر شما در این ارتباط چیست، بیان کرد: قابلیتهای زیادی در استان برای ایجاد منطقه آزاد تجاری وجود دارد و این موضوع مورد تایید ما نیز هست.
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی اضافه کرد: منطقه آزاد نیاز نیست که حتماً کاربری داشته باشد، تصمیمگیری درباره نوع کاربری منطقه آزاد تجاری در اختیار استانها است.
این مسئول در پاسخ به این سئوال که آیا ایجاد منطقه آزاد تجاری نیاز به زیرساخت دارد یا خیر، افزود: یکی از متغیرهای مهم معرفی منطقه آزاد تجاری وجود زیرساخت است.
ترکان در پاسخ به سئوالی درباره کشمکش در استان برای ایجاد منطقه آزاد تجاری خاطرنشان کرد: بنده وارد این جزئیات نمیشوم و در این ارتباط قضاوت نمیکنم.
وی افزود: در غرب استان مازندران انتظاراتی هست که نیاز است برطرف شود و تلاشها هم برای رفع مشکل مردم غرب استان نیز باید در دستور کار قرار گیرد، اگرچه از نظر علت عقبماندگی این نقطه از استان بهدلیل تاخیر در ایجاد آزادراه تهران شمال است، جبران این عقبماندگی بستگی به پیگیری برای اجرای تکمیل آزادراه تهران چالوس و نیز راه الموت به تنکابن است.
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی درباره قابلیت منطقه شرق استان مازندران نیز یادآور شد: در شرق استان مازندران بندر امیرآباد هم قابلیتهای تجاری خاص خودش را دارد ولی اینکه د گوشه استان واقع شده و در قطب جمعیتی استان قرار ندارد، باعث شد که بابلسر مطرح شد.
این مسئول اضافه کرد: بابلسر و فریدونکنار به این دلیل مطرح شد که همه جمعیت استان در دور این نقطه از استان قرار گرفت و موقعیتی دارد که 70 درصد جمعیت استان دور این نقطه است.
ترکان درباره نامه استاندار مازندران به رئیس جمهور مبنی بر معرفی بابلسر بهعنوان منطقه آزاد تجاری خاطرنشان کرد: نامهای که استاندار مازندران در ارتباط با بندر امیرآباد نوشت، مربوط به گزارش تهیهشده در دانشگاه مازندران است.
وی اضافه کرد: دانشگاه برای معرفی منطقه آزاد تجاری این مناطق را امتیازبندی کرد، بابلسر و فریدونکنار را باهم معرفی کردند و از طرفی بندر فریدونکنار بندر پررونق اقتصادی نیست که با معرفی این بندر بهعنوان منطقه آزاد به کارکرد اصلی مدنظر برسد.
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: 25 تن از اساتید دانشگاه، منطقه بابلسر و فریدونکنار را بهعنوان منطقه مناسب برای ایجاد منطقه آزاد تجاری معرفی کردند.
وی در پاسخ به این سئوال که اساتید انتخابشده در امتیاز دهی برای نظر سنجی مربوط به منطقه خاص استان بودند، بیان کرد: بنده در این ارتباط اطلاع ندارم، من این را بهعنوان دانشگاه مازندران میشناسم و اشخاص اهل کدام نقطه استان هستند را اطلاع ندارم.
ترکان درباره قول رئیس جمهور به مردم غرب مازندران برای ایجاد منطقه آزاد تجاری، افزود: بنده در جریان این قول رئیس جمهور نیستیم ولی رئیس جمهور تاکید کرد که برای غرب استان اقدام جدی انجام دهد.
وی در پاسخ به این سئوال که فشار سیاسی بر روی شما قرار دارد که منطقه بابلسر و فریدونکنار بهعنوان منطقه آزاد تجاری معرفی شود، گفت: بنده این موضوع را تکذیب میکنم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه