فرماندار اشتهارد از تخصیص اعتبار برای احداث بیمارستان تخصصی در اشتهارد خبر داد
اینانلو فرماندار اشتهارد یکی از نیازهای اصلی این شهرستان را داشتن بیمارستانی تخصصی عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اشته نیوز ، اینانلو فرماندار اشتهارد یکی از نیازهای اصلی این شهرستان را داشتن بیمارستانی تخصصی عنوان کرد و گفت: اشتهارد دارای یک جاده اصلی و پرتردد بوده و از سوی دیگر در شهرک صنعتی این شهرستان هزاران کارگر مشغول به کار هستند و در این شهرک تنها ۳۰ هزار کارگر بیمه شده حضور دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشته نیوز,بنابراین برای خدماترسانی به مردم به ویژه در زمانهای بحرانی مانند وقوع تصادفات جادهای،لازم است که مصدومان و بیماران را در کمترین زمان ممکن به بیمارستان تخصصی اعزام کنیم.
,وی در ادامه افزود: با مشارکت خیرین، شورای شهر و مدیریت شهری و دستگاههای اجرایی و برنامهریزی فرمانداری زمینی برای احداث یک بیمارستان تخصصی جانمایی شد و خوشبختانه در روزهای اخیر و با سفر یکی از اعضای عالیرتبه دولت به استان البرز، اعتبارات لازم نیز تخصیص یافته است.
,وی افزود: با تکمیل و بهرهبرداری از این مرکز، دیگر نیاز نیست که بیمارانی که نیاز به بخشهای ای سی یو و سی سی یو دارند، به مرکز استان البرز و یا تهران مراجعه کنند و خدمات درمانی را در اشتهارد دریافت خواهند کرد.
]
ارسال دیدگاه