فرماندار اشتهارد از تخصیص اعتبار برای احداث بیمارستان تخصصی در اشتهارد خبر داد

فرماندار اشتهارد از تخصیص اعتبار برای احداث بیمارستان تخصصی در اشتهارد خبر داد
اینانلو فرماندار اشتهارد یکی از نیازهای اصلی این شهرستان را داشتن بیمارستانی تخصصی عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اشته نیوز ، اینانلو فرماندار اشتهارد یکی از نیازهای اصلی این شهرستان را داشتن بیمارستانی تخصصی عنوان کرد و گفت: اشتهارد دارای یک جاده اصلی و پرتردد بوده و از سوی دیگر در شهرک صنعتی این شهرستان هزاران کارگر مشغول به کار هستند و در این شهرک تنها ۳۰ هزار کارگر بیمه شده حضور دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشته نیوز,

بنابراین برای خدمات‌رسانی به مردم به ویژه در زمان‌های بحرانی مانند وقوع تصادفات جاده‌ای،‌لازم است که مصدومان و بیماران را در کمترین زمان ممکن به بیمارستان تخصصی اعزام کنیم.

,

وی در ادامه  افزود: با مشارکت خیرین، شورای شهر و مدیریت شهری و دستگاه‌های اجرایی و برنامه‌ریزی فرمانداری زمینی برای احداث یک بیمارستان تخصصی جانمایی شد و خوشبختانه در روزهای اخیر و با سفر یکی از اعضای عالی‌رتبه دولت به استان البرز، اعتبارات لازم نیز تخصیص یافته است.

,

وی افزود: با تکمیل و بهره‌برداری از این مرکز، دیگر نیاز نیست که بیمارانی که نیاز به بخش‌های ای سی یو و سی سی یو دارند، به مرکز استان البرز و یا تهران مراجعه کنند و خدمات درمانی را در اشتهارد دریافت خواهند کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه