logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار سراوان؛

وحدت تمامی فتنه ها علیه جوامع اسلامی را خنثی می کند

وحدت تمامی فتنه ها علیه جوامع اسلامی را خنثی می کند
فرماندار سراوان گفت: وحدت مهم‌ترین رویه دشمن‌شکن در تمام عالم بوده است و تمام مسلمانان برای حذف فتنه‌ها علیه جوامع اسلامی باید وحدت و انسجام خود را حفظ کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از شستون، محمد شریف خالقی در جلسه ستاد هفته وحدت این شهرستان با تاکید برای برگزاری هرچه بهتر مراسم هفته وحدت اظهار داشت: هفته وحدت فرصت خوبی برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان است .
وی یادآور شد: در شهرستان سراوان تمامی برنامه‌ریزی‌ها در راستای وحدت صورت گرفته و رفع تمامی مشکلات و و بیان تمامی ظرفیت‌ها را با تقویت هماهنگی و همدلی سرلوحه کار قرار داده‌ایم. با وحدت و یکدلی می‌توان استان سیستان و بلوچستان به ویژه شهرستان سراوان را به سمت توسعه سوق داد .
فرماندار سراوان افزود: بحث وحدت از توصیه‌های دینی است که همه ما موظف هستیم این توصیه را بپذیریم و بر آن عمل کنیم و برای رشد و توسعه دین مبین اسلام در همین مسیر هم بمانیم و قرار بگیریم .
خالقی بیان کرد: وحدت مهم‌ترین رویه دشمن‌شکن در تمام عالم بوده است و تمام مسلمانان برای حذف فتنه‌ها علیه جوامع اسلامی باید وحدت و انسجام خود را حفظ کنند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, شستون,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه