کارشناس ارشد مرکز بهداشت و درمان شهرستان قرچک ؛
بهبود وضع کودکان سوء تغذیه در گرو همکاری تنگاتنگ بخش های توسعه و رفاه اجتماعی است
کارشناس ارشد مرکز بهداشت و درمان شهرستان قرچک گفت: بهبود وضع تغذیه کودکان سوء تغذیه در گرو همکاری تنگاتنگ کلیه بخش های توسعه و رفاه اجتماعی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- همایش آموزش تغذیه و غربالگری سوء تغذیه با رویکر شناسایی کودکان دارای سوء تغذیه کمتر از شش سال تحت حمایت کمیته امداد شهرستان قرچک با همکاری مرکز بهداشت و درمان در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
در این همایش خانم رفعت کارشناس ارشد مرکز بهداشت و درمان شهرستان قرچک اظهارداشت: سوء تغذیه کودکان و کمبود ریز مغذیها هزینه هایی را بطور مستقیم و غیر مستقیم به کشور تحمیل می کند .
وی گفت:چهار عامل باعث سوء تغذیه کودکان می شود؛ فقر ، فقدان مواد غذایی ، نا آگاهی تغذیه ای و ابتلا به بیماریها ودر مقابل جهت بهبود تغذیه کودکان چهار عامل؛ درآمد، دسترسی به غذا، فرهنگ و سواد تغذیه ای و دسترسی به خدمات بهداشتی و کنترل بیماریها راهکار های هستند، که می توان به اجرا گذاشت.
وی گفت: تغذیه مناسب در دوران کودکی، رشد و پایش می تواند در سنین بالاتر و دوران بزرگسالی اثر گذار باشد.
وی افزود: در حال حاضر کودکان زیادی از سوء تغذیه رنج می برند که یکی از عوامل آن عدم آگاهی والدین در خصوص تغذیه صحیح است.
,
,
,
, ,
,
,
کارشناس مرکز بهداشت و درمان گفت: برنامه تغذیه کودکان جزو اصولی ترین برنامه های بهداشتی است و هدف آن تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت کودکان ، کاهش بار بیماریها و میزان مرگ ومیر و بهبود تغذیه آنان از طریق ارائه خدمات بهداشتی درمانی است.
رفعت در پایان بیان کرد: بهبود وضع کودکان سوء تغذیه در گرو همکاری تنگاتنگ کلیه بخش های توسعه و رفاه اجتماعی از جمله آموزش و پرورش ، جهاد کشاورزی ، نهضت سواد آموزی ، کمیته امداد امام خمینی (ره) ، بهزیستی ، بازرگانی و وسایل ارتباط جمعی و ... است.
گفتنی است، به مادران حاضر در این همایش نیز از محل اعتبارات بهداشت و درمان این نهاد گوشت قرمز در بسته های یک کیلوگرمی اهداء شد.
انتهای پیام/ج
,
,
]
ارسال دیدگاه