رئیس جمعیت هلال احمر گتوند خبر داد:

برپایی موکب عزاداری توسط جوانان گتوندی در مرز چذابه بمناسبت اربعین حسینی

برپایی موکب عزاداری توسط جوانان گتوندی در مرز چذابه  بمناسبت اربعین حسینی
رئیس جمعیت هلال احمر گتوند گفت: ایستگاه صلواتی و پایگاه امدادی توسط جمعیت هلال احمر گتوند در چذابه جهت پذیرایی از زوار حسینی برپا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گتوند نیوز، محمد نصیری رئیس جمعیت هلال احمر گتوند اظهار کرد: مردم شهرستان گتوند با شهدایی که در دوران هشت سال جنگ تحمیلی تقدیم اسلام و انقلاب کردند به خوبی نشان دادند که مردم ولایت مدار و خادم اهل بیت و بخصوص امام حسین علیه سلام هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گتوند نیوز,
نصیری در ادامه افزود : جمعیت هلال احمر استان خوزستان و مجموعه ادارات استان با توجه به سابقه بی نظیر استقبال مردم از مراسم اربعین ، جهت پذیرایی بهتر از زوار حسینی برنامه ریزی های خوبی صورت دادند.
,
 
,
وی تصریح کرد :  مقرر شده در تَنگ چذابه و شلمچه خدماتی به زوار حسینی ارائه بشود به همین رو با توجه به ارادت خاصی که به سرور و سالار شهیدان در شهرستان گتوند وجود دارد تصمیم گرفتیم از وجود دوستان و جوانان و افرادی که توانایی دارند در ایستگاه صلواتی و پایگاه امدادی جمعیت هلال احمر که در تنگه چذابه برپا می کنیم از زوار امام حسین پذیرایی کنیم.
,
 
,
رئیس جمعیت هلال احمر گتوند بیان کرد : این ایستگاه صلواتی حدود دو هفته برپا خواهد بود و تا روز عاشورا افراد می توانند جهت ثبت نام برای حضور در این ایستگاه صلواتی به جمعیت هلال احمر شهرستان گتوند مراجعه کند.
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه