اعلام نامزدی رسمی شاهزاده اردنی برای ریاست فیفا

اعلام نامزدی رسمی شاهزاده اردنی برای ریاست فیفا
شاهزاده سرشناس اردنی نامزدی خود را برای انتخابات ریاست فیفا به صورت رسمی اعلام و تاکید کرد که افکاری در سر دارد که می تواند آینده فیفا را دستخوش تغییر قرار دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از رویترز، شاهزاده علی بن حسین که شانس زیادی برای انتخابات ریاست فیفا دارد نامزدی خود را به صورت رسمی اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این شاهزاده اردنی با انتشار بیانیه‌ای گفت: فرصت تغییرات در فیفا فرارسیده است. افکاری زیادی مطرح شده که آینده فیفا را دستخوش تغییر قرار خواهند داد. من هم افکاری جدید در سر دارم که می تواند در آینده فیفا نقش داشته باشد. آینده بهتر تنها به واسطه تبدیل فکر به فعل محقق می‌شود. فیفا تنها در صورتی می‌تواند در آینده بهتر شود که یک رئیس خوب آن را اداره کند.

,

در ادامه این بیانیه آمده است: اطمینان دارم که فیفا از این شرایط سختی که در آن گرفتار شده سربلند بیرون خواهد آمد و این روزهای سخت را پشت سر خواهد گذاشت. فدراسیون بین المللی فوتبال می تواند در آینده اعتبار و احترام خود را به دست آورد.

,

نامزدهای انتخابات ریاست فیفا می‌توانند تا بیست و ششم ماه اکتبر جاری رسما فعالیت خود را در این انتخابات اعلام نمایند.

,

میشل پلاتینی یکی از شانس‌های اصلی جانشینی سپ بلاتر در ریاست فیفا بود اما این چهره سرشناس فرانسوی متهم به دریافت رشوه شد و تا 90 روز نمی‌تواند به فعالیت بپردازد. متهم شدن پلاتینی به اخذ رشوه باعث شده شانس شاهزاده اردنی برای نشستن بر کرسی ریاست فیفا زیاد شود. او در دور قبل هم آرای زیادی به دست آورد اما در نهایت رقابت را به بلاتر واگذار کرد.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه