امام جمعه تربت حیدریه:
نهراسیدن و نهیب به دشمن و مقاومت مهمترین درس نهضت حسینی است/انسان ارزشی هیچگاه با ضدارزشها تعامل و مذاکره نمی کند
امام جمعه تربت حیدریه گفت: یکی از مسائل مهمی که در منطق امام حسین(ع) جلوه داشت، نهراسیدن و نهیب به دشمن بود که در برابر قدرتهای شیطانی و با عزت هرچه تمامتر ایستادگی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابان تربت، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا عصمتی در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه افزود: عاشورا دارای منطق است و حضرت سیدالشهداء(ع) با استدلالی استوار و قرآنی و عقلانی در تمام بیانات خود از لحظه آغاز نهضت تا روز عاشورا این منطق در آن بزرگوار موج می زد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,وی اظهار کرد: هیچگاه انسان ارزشی برای حفظ عزت و اقتدار خود در برابر ضدارزشها و مجسمه ضدارزشی تسلیم نشده و با او تعامل و مذاکره نمی کند.
,رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی اذعان داشت: حماسه و مجاهدت عزتمندانه امام حسین(ع) در روز عاشورا با شهادت در راه خدا سعادت بزرگی بود که نصیب آنان شد زیرا نمی خواستند در کنار ظالم زندگی کنند.
,عصمتی گفت: شور و شعور حسینی در روز عاشورا با هم آمیخته بود و توانست در برابر جبهه استکبار بایستد.
,امام جمعه تربت حیدریه توکل به خدا و استفاده از امکانات موجود را درسی دیگر از نهضت امام حسین(ع) مطرح کرد و افزود: جامعه اسلامی هم باید با نگاه به امکانات و منابع موجود و استفاده از استعدادهای داخلی این درس امام را سرلوحه زندگی قرار دهد.
,امام جمعه تربت حیدریه تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است و باید حالت دستوری داشته باشد تا ضمن اجرای فرامین و احکام آن، این فریضه الهی در کشور بیشتر تبیین و گسترش یابد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه