امام جمعه رودبار در مراسم یادبود شهید همدانی؛
اگر شهید همدانی ها نبودند در کوچه و پس کوچه های کشور باید از دین دفاع می کردیم
امام جمعه شهرستان رودبار، گفت: اگر امروز امثال شهید همدانی ها در سوریه و دیگر مناطق مرزی کشور از حریم دین دفاع نکنند می بایست در کوچه و پس کوچه های کشور مدافع دین باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زیتون خبر، مراسم یادبود سرلشگر شهید حسین همدانی با حضور مردم و مسئولین شهرستان رودبار در مهدیه سپاه رودبار برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر, زیتون خبر,- نباید اجازه دهیم دین را ذبح کنند
امام جمعه رودبار در این مراسم ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه حزن و اندوهِ محرم، اسلام را دینِ سعادت و خوشبختی معرفی نمود و به طرح چند سوال مبنی بر چون و چرایی دین پرداخت و بیان کرد: دین مجموعه ی کاملی از راهکارها و دستورات را برای دستیابی بشر به سعادت و خوشبختی تعریف کرده است.
,حجت الاسلام داودی، خداشناسی را یکی از مقوله های اصلی پذیرش دین برشمرد و اظهار کرد: علت ایستادگی برخی افراد در مقابل دین، عدم خداشناسی است.
,به گفته وی، علیرغم وجود نگاه احترام آمیز به همه ادیان الهی، اما اسلام کامل ترین دین است.
,امام جمعه رودبار با استناد از آیه قرآن کریم، اسلام را نسبت به ادیان دیگر ارجح تر برشمرد و خاطرنشان کرد: با وجود دین کاملی همچو اسلام، پذیرفتنی نیست که فردی به دین دیگری گرویده شود.
,حجت الاسلام داودی با بیان اینکه موضوعات و مباحث دین اسلام، عُقلایی است، گفت: قرآن، سنت، اجماع و عقل مبنای اثبات احکام شرعی در اسلام می باشد.
,وی، دین شناسی را بعنوان یکی از مقوله های مهم، مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: دین، قیمت دارد و امام حسین (ع) با قیام خویش به ارزش و قیمت دین افزود.
,امام جمعه رودبار با بیان اینکه دین در همه ابعاد و زمینه ها و بخش های زندگی بشر دستورات و راهکارهایی را تعریف کرده است، به افکار و اندیشه های برخی افراد نسبت به دین اشاره نمود و متذکر شد: نباید اجازه دهیم دین را ذبح کنند.
,حجت الاسلام داودی با اشاره به کشتار بی رحمانه مردم در منطقه بویژه یمن، به تشریح نقض حقوق بشر در جوامع غربی پرداخت و بیان کرد: اگر حیوانی در اروپا زخمی یا کشته شود دنیا را خراب می کنند اما در مقابل، جواب کشتار هزاران کودک و زن و مرد در یمن، سکوت است.
,وی با اشاره به اتفاقات اخیر در سوریه و حمله گروه های تکفیری داعش به این سرزمین مقدس، اظهار کرد: امثال شهید همدانی ها از حریم دین دفاع کردند و شهید شدند.
,امام جمعه رودبار با انتقاد از تفکر و کج اندیشی های برخی افراد نسبت به دین مقدس اسلام، متذکر شد: عده ای فریاد دین رحمانی سر می دهند که می بایست به هوش باشند چرا که دین کامل، دین بقیانی است.
,حجت الاسلام داودی با اشاره به اهمیت دفاع در بیرون از مرزهای کشور، بیان کرد: اگر امروز امثال شهید همدانی ها در سوریه و دیگر مناطق مرزی کشور از حریم دین دفاع نکنند می بایست در کوچه و پس کوچه های کشور مدافع دین باشیم.
,گفتنی است، ذکر مصیبت، مداحی و مرثیه خوانی توسط برادر حمید باروتکوبیان از مداحان شهرستان از دیگر برنامه های این مراسم بود.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه