logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت مطرح کرد؛

بی نظیر بودن دانشگاه آزاد جیرفت از لحاظ درآمد غیرشهریه ای در کشور

بی نظیر بودن دانشگاه آزاد جیرفت از لحاظ درآمد غیرشهریه ای در کشور
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت گفت:سال گذشته کاهش محسوسی در کلیه هزینه های دانشگاه نسبت به سال ما قبل وجود داشته و همین طور از لحاظ درآمد غیر شهریه این دانشگاه بین دانشگاه های کشور کم نظیر بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “استادایرانی“، مجید خزاعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ضمن بیان مسائل و مشکلات موجود و ظرفیت های بسیار خوب دانشگاه آزاد جیرفت برای بهره وری بیشترگفت: به منظور ارتقاء بیش از پیش دانشگاه همه ما مسئولیت خطیری در پیش داریم بدین منظور لازم است حداکثر تلاش خود را برای ارتقاء کیفیت به طوری که واقعاً ملموس باشد بکارگیریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, استادایرانی,

وی با اشاره به لزوم نظارت مستمر بر عملکرد مدرسین اعم از هیأت علمی و مدعو توسط مدیران گروه های آموزشی و برگزاری جلسات مستمر جهت تبادل نظر با اعضای هیأت علمی به منظور رفع نارسائی ها اظهار داشت: ارائه کامل سرفصل دروس و انجام وظایف قاونی دیگر را خواستار شد.

,

 خزاعی با بیان این که مدیران گروه به عنوان بازوی مدیریت دانشگاه در همه عرصه ها چه در بحث اقتصاد و سرمایه گذاری و تولید ثروت از طریق شناسایی نیازهای جامعه می توانند نقش آفرینی کنند.

,

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با تأکید بر لزوم رعایت نظم و انضباط توسط مدیران گروه و سایر اعضاء هیأت علمی بر لزوم همکاری مدیران گروه در کاهش هزینه ها اظهار داشتند: سال گذشته کاهش محسوسی در کلیه هزینه های دانشگاه نسبت به سال ما قبل وجود داشته و همین طور از لحاظ درآمد غیر شهریه این دانشگاه بین دانشگاه های کشور کم نظیر بوده است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه