در نشست دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان اسکو

واگذاری زمین مجانی به مالکین واحد های مسکونی در محدوده بازگشایی مسیر طرح های روستایی

واگذاری زمین مجانی به مالکین واحد های مسکونی در محدوده بازگشایی مسیر طرح های روستایی
در نشست دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان اسکو مدیر کل بنیاد مسکن استان بر ضرورت شناسایی و احصاء بافت های فرسوده شهری و روستایی تاکید کرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فرهنگ اسکو , محمدی در این نشست از مطالعه 97 درصد طرح هادی روستایی در روستا های  شهرستان اسکو خبر داد و گفت : در راستای برخورداری از مزایای طرح هادی بیش از 70 درصد از طرح روستایی در دو بخش ایلخچی و اسکو اجرایی شده و به نتایج خوبی رسیده است .
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همچنین از واگذاری زمین مجانی به مالکین واحد های مسکونی در طرح های روستایی خبر داد و گفت : در صورتی که دراجرای طرح هادی ،واحد هایی که با هماهنگی دهیاری ها و بنیاد مسکن انجام می گیرد خانه ای در محدوده بازگشایی مسیر قرار گرفته و واحد های آنها از بین می رود ، در تفکیک زمین با انجام کار کارشناسی زمین مجانی  در اختیار آنها قرار می گیرد تا از این لحاظ متضرر نشوند .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, فرهنگ اسکو,
,


آثری فرماندار شهرستان اسکو هم تنها مشکل اساسی در روستا ها را افزایش جمعیت روستایی و محدودیت زمین در حوزه روستایی عنوان کرد و گفت : افزایش محدوده روستایی در طرح هادی خواسته اصلی مردم روستایی این شهرستان به شمار رفته و رفع این مشکل نگرش ویژه مسئولین را می طلبد . وی گفت : لازم است طرح هادی روستایی را به عنوان سند توسعه روستا ها قبول کرده و با نهادینه کردن آن در بین روستا ئیان نسبت به احصاء مشکلات موجود اقدام نموده و شاهد توسعه همه جانبه روستا ها در این بخش باشیم .

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه