معاون پرورشی آموزش و پرورش استان کرمان خبرداد؛
برگزاری سوگواره احلی من العسل با حضور بیش از ۵ هزار دانش آموز در کرمان
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: سوگواره احلی من العسل(قاسم بن الحسن) با حضور بیش از ۵ هزار دانش آموز کرمانی در روز ششم محرم همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نمره ۲۰ ، سید داوود ملکی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: سوگواره احلی من العسل(قاسم بن الحسن) با حضور بیش از ۵ هزار دانش آموز در روز ششم محرم مصادف با سه شنبه ۲۸ مهرماه در مصلی امام علی (ع) شهر کرمان همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نمره ۲۰ ، سید داوود ملکی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: سوگواره احلی من العسل(قاسم بن الحسن) با حضور بیش از ۵ هزار دانش آموز در روز ششم محرم مصادف با سه شنبه ۲۸ مهرماه در مصلی امام علی (ع) شهر کرمان همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد., پایگاه اطلاع رسانی نمره ۲۰, پایگاه اطلاع رسانی نمره ۲۰, سید داوود ملکی,وی اظهار داشت: مهم ترین اهداف این سوگواره آشنایی نسل جوان با زندگینامه شهدای کربلا، هدایت استعداد های پاک جوانان و نوجوانان به فضیلت های نیک و پسندیده ، ترویج روحیه استکبار ستیزی در جوانان و نوجوانان و نهادینه کردن فرهنگ ولایت مداری، تولی ، تبری و نهی از منکر می باشد.
, وی اظهار داشت: مهم ترین اهداف این سوگواره آشنایی نسل جوان با زندگینامه شهدای کربلا، هدایت استعداد های پاک جوانان و نوجوانان به فضیلت های نیک و پسندیده ، ترویج روحیه استکبار ستیزی در جوانان و نوجوانان و نهادینه کردن فرهنگ ولایت مداری، تولی ، تبری و نهی از منکر می باشد.,معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد:مراسم عزاداری دانش آموزان شهر کرمان همزمان از شبکه دو سیما و سیمای مرکز کرمان پخش خواهد شد.
, معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد:مراسم عزاداری دانش آموزان شهر کرمان همزمان از شبکه دو سیما و سیمای مرکز کرمان پخش خواهد شد, معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان, .,سید داوود ملکی آشنایی نسل جوان با زندگینامه شهدای کربلا، هدایت استعداد های پاک جوانان و نوجوانان به فضیلت های نیک و پسندیده ، ترویج روحیه استکبار ستیزی در جوانان و نوجوانان و نهادینه کردن فرهنگ ولایت مداری، تولی ، تبری و نهی از منکر را از مهمترین اهداف این سوگواره برشمرد.
, سید داوود ملکی آشنایی نسل جوان با زندگینامه شهدای کربلا، هدایت استعداد های پاک جوانان و نوجوانان به فضیلت های نیک و پسندیده ، ترویج روحیه استکبار ستیزی در جوانان و نوجوانان و نهادینه کردن فرهنگ ولایت مداری، تولی ، تبری و نهی از منکر را از مهمترین اهداف این سوگواره برشمرد.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه