استاد حوزه علمیه قم؛
عارف به حق بودن یعنی شعبه ای از ولایت امام در وجود انسان باشد
استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه عارف به حق بودن یعنی شعبه ای از ولایت امام را داشتن، گفت: باید تلاش کرد هر روز این شعله را قوی تر و این نور را شدت ببخشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دیارباران»، آیت الله علی سائلی در جمع عزادارن هیأت فاطمیون در مسجد سید الشهدا (ع) رشت، اظهار کرد: با بیان اینکه امامت جامع تمام کمالات است، اظهار کرد: امامت پروژه بزرگ الهی است که باید بر روی آن کار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی افزود: در زیارت نامه ها به خداوند خطاب می کنید که این حرم مطهر که من آمده ام، رکن توحید تو است زیرا امامت خیلی با عظمت است.
,استاد حوزه علمیه قم با تاکید براینکه امامت از ارکان توحید پروردگار است، ابراز کرد: امام همه کمالات را دارد و هرجا کمالی باشد این کمال شعبه ای از کمال امام (ع) است.
,سائلی افزود: در روایات از کارهای خوب کفار مانند وفای به عهد و رعایت عدالت از امام معصوم (ع) پرسیدند و فرمودند: «این فضائل شعله ای از کمالات ما است که خداوند در آنها قرار داده است» تا به این ترتیب زیست مسالمت آمیز بین افراد جامعه برقرار شود.
,وی با اشاره به اینکه هرکسی که شعله و جرقه و نوری از ولایت داشته باشد اهل ولایت است، بیان کرد: درجه این میزان به فضائل و کمالات انسان ها برمی گردد.
,استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: 48 روایت پیرامون زیارت امام حسین (ع) در کتاب وسائل الشیعه جلد 10 آمده است و در اکثر این روایات آمده است زیارت کسی در کربلا قبول می شود که عارف به حق امام (ع) باشد.
,وی با بیان اینکه باید عارف به حق امام (ع) باشیم، تصریح کرد: امامت فانوسی در دریا است که ما راه را گم نکنیم و امام حسین (ع) کشتی نجات است و برای سعادت باید در آن سوار بشیم.
,سائلی افزود: باید در مورد امام حسین (ع) همت های تمام دنیا را جمع کرد وبه شکل یک کانون درآورد.
,وی با تأکید بر اینکه عارف به حق بودن یعنی شعبه ای از آن ولایت را داشتن، ابراز کرد: باید تلاش کرد هر روز این شعله را قوی تر، وسیع تر و این نور را شدت ببخشیم.
,استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه باید اهل ولایت بود به این معنی که شعبه ای از آن بزرگواران در ما باشد تا بتوانیم به آنها وصل شویم، تاکید کرد: این شعبه را باید تقویت کرد.
,وی با اشاره به ویژگی اهل ولایت، گفت: گوش آنها بیدار است و منتظر ندای اربابشان هستند و امام حسین (ع) را صدا می زنند.
,سائلی با بیان اینکه حر بن یزید ریاحی اهل ولایت بود و حسین (ع) را بهشت و لشکر یزید را جهنم می دید، بیان کرد: حر به این یقین رسیده بود که می گفت اگر قطعه قطعه شوم، جزء حسین (ع) کسی را نمی بینم.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه