به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب نیوز، با گذشت 48 ساعت از حادثه تیراندازی دزفول اخبار ضد و نقیضی از این حادثه منتشر می شود و هر لحظه انگیزه این حادثه در اخبار خبرگزاری ها به گونه ای منتشر می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
سردار اسحاقی فرمانده نیروی انتظامی خوزستان درباره شایعه مطرح شده مبنی بر داعشی بودن عاملان این حادثه گفت: هنوز در استان به این جمع بندی نرسیده ایم که عامل حادثه چه کسی است و توصیه ما پیگیری اخبار این حادثه از مراجع موثق است.
,
وی می افزاید: اخبار موثق این حادثه فقط توسط شورای تامین شهرستان دزفول در اختیار رسانه ها قرار می گیرد.
,
حبیب الله آصفی فرماندار دزفول نیز تصریح می کند: اخبار منتشر شده مبنی بر دستگیری عاملان صحت ندارد اما به زودی با اقداماتی که انجام شده نمی گذاریم خون 2 مقتول پایمال شود.
,
وی تاکید می کند: هنوز از انگیزه تیراندازان به این عزاداران اطلاعی نداریم و نباید به اخبار غیر رسمی توجهی کرد.
]
ارسال دیدگاه