به مناسبت ماه محرم؛

کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی چابهار خون اهدا کردند+ تصاویر

کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی چابهار خون اهدا کردند+ تصاویر
هیئت رئیسه، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار به مناسبت ماه محرم خون اهدا کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، کمبود خون در شهرستان های جنوب استان وشهرستان چابهار به علت تقاضای بالا به خون، تامین و توزیع آن را با مشکلات فراوانی همراه ساخته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,

پایگاه انتقال خون چابهار یکی از چهار پایگاه سطح استان است که تهیه، فرآوری و توزیع خون در سطح شهرستان چابهار را بر عهده دارد.

,

انتقال خون شهرستان چابهار علاوه بر بیماران مراجعه کنندگان از شهرستان های نیکشهر و کنارک را هم پوشش می دهد در نتیجه خون بگیران از اهدا کنندگان بیشتر هستند از این رو بعضاً با مشکل کمبود خون مواجه می شویم.

,

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار در حاشیه اهدای خون در گفت و گو با خبرنگار ما، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ماه محرم و ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبداله الحسین ( ع )، اظهار کرد: انتقال خون از عام المنفعه‌ترین نهادها است که در کنار انجام رسالت خطیر نجات جان همنوعان، حس سودمندی، اطمینان و رازداری را به جامعه اهداکنندگان خون القا می‌کند.

, ما،,

دکتر محمد حسین یار احمدزهی با اشاره به اهدای خون که یکی از سنت‌های حسنه و پسندیده ای است افزود: اهدای خون در فرهنگ اسلامی ارزش والا و خیر دنیوی و اخروی را به همراه دارد.

,

وی با بیان اینکه اهداکننده خون با اهدای خون خود جان انسان را نجات می‌دهد، خاطرنشان کرد: اهدای خون علاوه بر سلامت جسم، سلامت روح را هم به دنبال دارد.

,

مسئول پایگاه انتقال خون چابهار هم با ابراز خرسندی از حضور سرپرست واحد چابهار و همراهان در این امر خداپسندانه گفت: حضور دانشجویان و نهادینه کردن این فرهنگ برای ما قوت قلبی بوده و باعث می شود که کمبود خون در شهرستان تا حدی جبران شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه