رئیس جمهور در جمع خبرنگاران:

خوزستان استان مقاومت است/دولت یازدهم شنیدن مطالبات مردم استان های مختلف را وظیفه خود می داند

خوزستان استان مقاومت است/دولت یازدهم شنیدن مطالبات مردم استان های مختلف را وظیفه خود می داند
دکتر روحانی گفت:یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید دیدار با مردم استان های مختلف است تا نظرات و مطالبات مردم را از نزدیک بشنود و دولت یازدهم این مساله را جزو وظایف دولت می داند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از رهیاب نیوز، دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان  که دقایقی پیش وارد فرودگاه اهواز شده بود در بدو ورود درجمع خبرنگاران در خصوص سفرهای استانی دولت یازدهم اظهار داشت:یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید  دیدار با مردم استان های مختلف است تا نظرات و مطالبات مردم را از نزدیک بشنود و دولت یازدهم  این  مساله را جزو وظایف دولت می داند

, شبکه اطلاع رسانی دانا, رهیاب نیوز,

وی افزود:خوزستان استان مقاومت است مردم این استان 8سال در مقابل دشمنی که شهرهای آن ها را اشغال کرده بود مقاومت کردند  و در کنار رزمندگان اسلام سرزمین خود را پس گرفتند.

,

رئیس جمهور در خصوص جزئیات  سفرسه روزه خود به خوزستان گفت:دیداربا عشایر عرب و بختیاری در کنار سایر اقشار مردم از جمله برنامه های این سفر است که این فرصت برای دولت مغتنم است.

,

دکتر روحانی اضافه کرد: دیدارهای مردمی به دلیل ضیق وقت عمدتا با مردم اهواز،خرمشهر و آبادان خواهد بود ودر کنار آن دیدارهایی با نخبگان،طلاب و خانواده های شهدا خواهیم داشت.

,

انتهای پیام/

,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه