اخبار داغ

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس‌در گفت‌وگو بادانا

نمایندگان به تکلیفشان عمل می‌کنند/ فشارها به مجلس جای هیچ نگرانی ندارد

نمایندگان به تکلیفشان عمل می‌کنند/ فشارها به مجلس جای هیچ نگرانی ندارد
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: هرکس در جایگاه خودش بر اساس اختیارات شناخته شده خودش عمل می کند. اگر هم مجلس سوال و پیگیری می کند بر اساس همین اختیاراتی است که در قانون به وی داده شده است.
[

محمد علی پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی دانا در پاسخ به سوالی در خصوص حمله برخی افراد در دولت و حامیان رئیس جمهور به مجلس اظهار داشت: هرکس در جایگاه خودش بر اساس اختیارات شناخته شده خودش عمل می کند؛ اگر هم مجلس سوال و پیگیری می کند بر اساس همین اختیاراتی است که در قانون به وی داده شده است.

,

وی در ادامه افزود: توقع ما اینست که حامیان دولت به این مسئله توجه کنند همانطور که خود آقای رئیس جمهور همیشه این اقدامات را حق نمایندگان دانسته و هیچ وقت گلایه‌ای هم از این موضوع نداشته و در تمامی مراحل به تصمیمات مجلس احترام گذاشته‌است ما توقع داریم این افراد هم این گونه عمل کنند و به اقدامات مجلس احترام بگذارند.

,

پورمختار ادامه داد: از طرف دیگر این نوع حرکت‌ها این موضوع را القا می‌کند که مجلس و دولت در مقابل هم قرار دارند؛ در حالیکه این گونه نیست و حتی در دولت قبل هم این مسائل بوده و مجلس به تکلیف خودش عمل کرده از این جهت برای ما هیچ جای نگرانی نیست منتهی این طرز بیان که مجلس خودش را با دولت تطبیق دهد و هماهنگ با دولت عمل کند یک خواسته و توقع نادرستی است.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه